marcek007 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam. mam maleńką prośbę. Chce kupić moto które by się nie psuło i bylo nie za drogie w utrzymaniu. interesuje mnie tylko 600Zastanawiam się między cbr, Zx6R,GSXR600.- 1998-2001 co wybrac?? mam do wydania na moto około 12000 więc wiem że to nie wiele na CBR. A co myślicie o ZX6r?? czy to się bardzo sypie??P :clap: rosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Poszukaj i poczytaj. Powodzenia i pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 juz duzo tematów było podobnych do tego ja tam radze gsxra sam mam 750 i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko i wyłącznie Kawę :biggrin: :icon_rolleyes: Choć ze znalezieniem naprawdę ładnej sztuki za 12 kawałków również może być problem... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Pamietaj tylko, ze kupno samego motocykla to nie wszystko - jeszcze cos bedzie trzeba przy nim na pewno zrobic, ubezpieczyc, przerejestrowac i zaopatrzyc sie w kask i kombinezon, bo CBR, ZX6R czy wreszcie GSXR to juz nie komarki, a to wszystko rowniez kosztuje i to nie malo. Ja polecam CBR - nadaje sie i do turystyki i do szybkiej jazdy, jednak za 12.000 to raczej 99 i mlodszej nie radze kupowac, bo to na pewno zlomy beda. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Srada tez z tych rocznikow za ta kase niekupisz.Polecam SUZUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko i wyłącznie Kawę :biggrin: :icon_rolleyes: Choć ze znalezieniem naprawdę ładnej sztuki za 12 kawałków również może być problem... A czy 36000km na kawe to dużo?? co treba robić przy niej po takim przebiegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Jeśli ten przebieg jest prawdziwy a motocykl zadbany, to jest to żaden przebieg. Sprzęt wymagać może jedynie regulacji (np. zawory co 12kkm) i typowej ekspolatacji. Edytowane 19 Maja 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi