Maciek 426 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam.Mam zamiar kupić nówke huske Te 250 , ale się zastanawiam czy lepiej coś z używek w podobnej cenie.Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 nowy to nowy, w testach huska jest dużym konkurentem wrki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) a ile nowa TE kosztuje?? bo ja to nie wiem czy nie wolałbym urzywanego półrocznego z innej stajni. Edytowane 18 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 23500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M205713 z tym ze moze cos młodszego świerzszego by sie jeszcze znalazło bo zapas gotówki jeszcze spory zostaje. Lub honda z tym ze to juz 2 lata http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M43043 Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ale tu mam 2 lata gwarancji musze jeszcze troche pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Zagadaj z IRSETEM bo on ma nową bodajrze TE 250 powinnien odpowiedzeć ci na twoje pytania :]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 bierz husqe nową !!dobry motocykl z swietnym zawieszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja polecam kupic nowy poprostu nowy to nowy!! Sprzedam derbi sede r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jak masz kase to bierz nowy!! Wiesz co masz, masz gwarancje, zawsze bedziesz wiedzal co moto przeszlo :clap: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jesli kupujesz nowa husqe to radzil bym ci kupic od takiego dealera ktory daje na nia gwarancje wiec ZYCH odpada poniewaz on sprowadza te motory z czech o ile dobrze pamietam......Chcesz cos wiedziec to zagadaj do mnie na priv.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja zapomniałem napisać co bym wziol.Więc bierz Husqe a to dlatego że ja mam :clap: <zart> i nowee to nowe i gwara jest wiec jest good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Co do gwarancji to jest chyba tak, że to jest wyczynowy sprzęt i na niego nie ma gwarancji. U KTMa i Yamhay jest tak, że z salonu dostajecie skastrowane moto i jeżeli sie je oddławi to traci sie automatycznie gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Co do gwarancji to jest chyba tak, że to jest wyczynowy sprzęt i na niego nie ma gwarancji. U KTMa i Yamhay jest tak, że z salonu dostajecie skastrowane moto i jeżeli sie je oddławi to traci sie automatycznie gwarancje.Ja np nie mam gwarnacji na moje moto poniewaz jest to motor wyczynowy i nie udziela sie na niego gwarancji przynajmniej u polskich dealerow ktorzy sprowadzaja te motory :clap: na yamahe jest gwarancja z tego co sie orientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja kupiłem nówke w USA i dostałem miesiąc gwarancji,nie ma gwarancji na 2 lata na wyczynowy sprzet a jeśli ci dadzą to wał bo zawsze jak się coś stanie będzie z twojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi