kristi_rx125 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Witam wszystkich. Bardzo prosze o pomoc. Dziś w nocy lub rano zostały skradzione motocykle z miejscowości Paprotnia, 40 km od Warszawy. Między innymi Yamaha YZF 450, YZF 250, CRF 250, wszystko roczniki od 2002 do 2004 roku.Jutro zapodam fotki sprzętów. Za każda informację będe bardzo wdzięczny a za konkrety w miare możliwości będą nagrody. Pomóżcie!!! Cała moja ekipa została bez motocykli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baśka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 :) Dawaj zdjęcia bo bez tego ani rusz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy to byly moto mavericka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy to byly moto mavericka ? Między innymi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 O ja pier....... ale makabra Zapodaj zdjęcia to może będziemy bardziej wyczuleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) O ja pier....... ale makabra Zapodaj zdjęcia to może będziemy bardziej wyczuleni szczegóły o skradzionych motocyklachhttp://www.motox.com.pl/index.php?option=c...d=327&Itemid=64 Edytowane 18 Maja 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103657561 :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 zupelnie niepodobna ale skurwy*ynstwo Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ta yz to jest rzut beretem odemnie.Dzisiaj stała przy drodze na przyczepce do sprzedania.A napewno jest legalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Panowie ja nie z działu cross ale 4 moto to masakra... współczucia....co za hamstwo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Kur*a pozabijac takich szmuli.U mnie ostatnio tez ukradli 2 crossy, po 6 miesiacach sie odnalazly...Mam nadzieje ze i Ty sprzety tez sie odnajda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wspolczucie.4 motorki i sprzet :)Swoja droga jak im to sie udalo?? garaz na odludziu ze nikt nie zakumal?? Konfidentow przeciez nie brak (tylko zawsze nie tam gdzie potrzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 To już poniżej pasa, widać że to jakś grupa zorganizowana bo coś dużo w tak krótkimczasie zginelo sprzętów w tej okolicy.Zabić gnoi to malo :) wspólczuje i życze odnalezienia maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 w tej rubryce to chyba mozna przeklinac !!!!!!!!!!!!zaje*ac to malo kastrowac takie mendy wielkie wspolczucia pilnie obserwujmy allegro bo to raczej tam sie znajdzie co najgorsze ze to potem prawie legalnie sprzedadza bo niby kto sprawdza dokumenty na crossa (zreszta zadko ktory je posiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) No to ja chyba pojde do piwnicy przypiąć moto do kaloryfera!! :/ :D jak tylko zobacze te sprzety gdzies u mnie w okolicy to zaraz zadzwonie na tamte nr tel! Edytowane 24 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi