TIJO Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulacje!!! A czy to nie przypadkiem Twojego Taty Honda? :) TAK :) Fajny sprzęt.Jak mocno ją trzeba kręcić żeby jechała ??Oj bardzo wysoko ;) GRATULUJE!!! Z DT na taką CR'kę to musi być szok :) No i to jaki ;) :) gratuluje! To Malowanie boczków Cr najbardziej mi sie zawsze podobało. To ciekaw jestem co sobie teraz Twoj ojciec kupił ;)Teraz szuka jakiegoś enduro 4t ale może skusi się na yz 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulowałem na gg,ale teraz jeszcze raz gratulcaje publicznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 wiec jednak 125 a chiales 80 i ile pamietam:D hehe ale super sprzet pewno fajnie smiga tylko sie nie zabij:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Już gratulowałem ale jeszce raz nie zaszkodzi :)I szybko wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulacje Cr fajny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 piekna machina :) gatulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulacje na przyszly sezon tez taka planuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No gratulacje sety panie kolego;) Heh, motor kupic od ojca, 100% zaufania i sie wie co z tym motorem sie dzialo. a tak to nigdy nie ma sie pewnosci przy zakupie czy dany klijent nie sciemnia. A tu TIJO mial pewnosc;) I takie przypadki rzadko spotykane. Jeszcze raz gratulacje;) Obys tak dbal o nia jak Twoj tata bo widac ze bardzo zadbana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Dziękuje wszystkim za gratulacje :icon_rolleyes: W najbliższym czasie mam zamiar dać do anodiowania felgi na czarno :biggrin: (tak se to wyobrażam :bigrazz: http://www.bikepics.com/pictures/590806/ ) Dodalem 2 nowe fotki :notworthy: http://www.bikepics.com/pictures/590759/ http://www.bikepics.com/pictures/590760/ Edytowane 19 Maja 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 piekny sprzet moje mazenie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 GRATULACJE super maszynka!! Nie śmigasz to pewnie masz tak jak ja że pozwolenie uzyskasz jak śwadectwo przyniesiesz dobre!!??:Pa ja i tak już śmigam!!!pozdro :biggrin: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 tez chcialem se czarne felgi zrobic w Hondzie, bo jak dla mnie to zajefajnie wyglada :icon_rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dodalem 2 nowe fotki Zdjecia fajne jednak ten Tiger je psuje :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Zdjecia fajne jednak ten Tiger je psujeHehe neidlugo kupuje agv'a ;] Nie śmigasz to pewnie masz tak jak ja że pozwolenie uzyskasz jak śwadectwo przyniesiesz dobre!!??a ja i tak już śmigam!!!pozdro Wcale nie dlatego :icon_rolleyes: (Wtajemniczeni wiedzą dlaczego ;/ ) Edytowane 19 Maja 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi