maruda_znin Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) zamierzam nabyć aku tej firmy,(zwykły kwasiak obsługowy suchoładowany) jeśli ktoś posiada to proszę o podzielenie się jak kręci czy są jakieś problemy np. po roku użytkowania, czego można się spodzewać po baterii za cenę 85zl?MOTO suzuki marauder 800ccm Edytowane 17 Maja 2006 przez maruda_znin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Używałem przez rok bez problemów, jedyne co zauważyłem to dość szybkie parowanie elektrolitu. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Rowniez uzywam Exide od ponad 2 lat. Potwierdzam dosc szybkie parowanie elektrolitu, a dodatkowo wymaga doladowania przy zimowaniu bo inaczej pada. Ale generalnie jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mi w VS 1400 Exide padł. Kumplowi w XVS 1100 też padł. Więc ja mam mieszane uczucia co do tych baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 zamierzam nabyć aku tej firmy,(zwykły kwasiak obsługowy suchoładowany) jeśli ktoś posiada to proszę o podzielenie się jak kręci czy są jakieś problemy np. po roku użytkowania, czego można się spodzewać po baterii za cenę 85zl?MOTO suzuki marauder 800ccmwitam Zninioka.... :) ja ostatnio kupilem aku EXIDE i nie narzekam kreci super braszka mial przed tem w cbr tez exide ponad 2 lata uzytkowal i nie narzekal za ta kase warto!pzdr i zapraszam w sobote na imprezke mala (motocyklowo-samochodowa)w Janowcu Wlkp. zamierzam nabyć aku tej firmy,(zwykły kwasiak obsługowy suchoładowany) jeśli ktoś posiada to proszę o podzielenie się jak kręci czy są jakieś problemy np. po roku użytkowania, czego można się spodzewać po baterii za cenę 85zl?MOTO suzuki marauder 800ccmwitam Zninioka.... :) ja ostatnio kupilem aku EXIDE i nie narzekam kreci super braszka mial przed tem w cbr tez exide ponad 2 lata uzytkowal i nie narzekal za ta kase warto!pzdr i zapraszam w sobote na imprezke mala (motocyklowo-samochodowa)w Janowcu Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 ja mam również EXIDE, żadnych problemów po 2 latach nie ma.(W zime aku w domu oczywiście i ładowałem co 4-5 tygodni 600mA 10-15 godzin.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi