freyoo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 witkacy: książka wszystkim znana - reklamować nie trzeba :icon_twisted: dla ludzi z daleka:http://allegro.pl/item104607612_strategie_..._i_przezyc.html dla ludzi z wawy:dostawa w czwartek do 2oo - ale prosze wcześniej o info [email protected]-żebym wiedziała, ile zabrać egzemplarzy dla wyjaśnienia - Kasior pisze z konta swojego męża Freya :icon_mrgreen: znaki szczególne celem identyfikacji pod 2oo - kurtka z różowymi wstawkami :icon_twisted: pzdrKasior& XJ600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Z checia kupie ta ksiazke.Niestety potrzebuje jeden egzemplarz, a chce kupic tez naklejke.Da sie zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Na stronie Wydawnictwa bukrower do kupienia za 25 zł. Przy płatności przelewem przesyłka gratis. Zamówiłem dla siebie i kumpla w poniedziałek, zobaczymy kiedy dojdą Edytowane 16 Maja 2006 przez zrgregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Na stronie Wydawnictwa bukrower do kupienia za 25 zł. Przy płatności przelewem przesyłka gratis. Zamówiłem dla siebie i kumpla w poniedziałek, zobaczymy kiedy dojdą Dzięki za informacje. Właśnie sobie zamówiłem. Mam nadzieję, że dotrze do końca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Hm, ja bym się na tę książeczkę pisał - poprzednia publikacja tegoż autora bardzo przypadła mi do gustu. Odbiór w Dwóch Kółkach też by mi odpowiadał. OK, odezwę się na priv. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Heh kasior się rozmnożyła i wysłała to niechcący z mojego konta :). Proszę o wywalenie posta. Edytowane 17 Maja 2006 przez pasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freyoo Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 heh - wydawnictwo orze jak może :) do kolegi, który chciał książkę i naklejkę - da się :) przypomnij sie i powołaj na forum dokolegi, który chciał do 2oo - będe koło 21. wezmę sztuke więcej pozdro kasior i Xenia600z "panamężowego" konta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi