Bartosz Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 za zadko jezdze motocyklem i zaczynam byc nerwowy :Dmoze jakbym sie wpraszal na przejazdzke w koszu to bylo by mi latwiej opanowac emocje :D (co ty na to??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 za zadko jezdze motocyklem i zaczynam byc nerwowy :Dmoze jakbym sie wpraszal na przejazdzke w koszu to bylo by mi latwiej opanowac emocje :D (co ty na to??)Dobra! Będzie mi łatwiej ćwiczyć prawe zakręty z koszem w górze :twisted: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 nie ma sprawy w takim razie jestesmy ustawieni :D zajebiscie :Dteraz tylko jedno pytanko bo na ten temat jestem zielony czy w koszu nalezy miec kask ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 A tak wogole do A1 to jeszcze moc chiba nie może być powyżej 11KM. Tylko teoretycznie, ja mam wpisane w dowodzie NSRki 11KW, podczas gdy faktycznie moto ma 2X tyle mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 czy w koszu nalezy miec kask ??Nawet gdyby przepisy mówiły inaczej (bo trzeba) to nie radziłbym do ćwiczenia przawych zakrętów ze mną jeździć bez kasku :) :) :notworthy: . PSZałóż pampersa, żeby nie pobrudzić siedzenia :D :lol: :notworthy: . Swoją drogą ciekawe jak by się czuł pasażer kosza, skoro ja mało się nie zes...łem kiedy kosz fiknął mi w powietrze :twisted: :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 no dobra zaopatrze sie w pampersy i mozemy jechac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Tylko teoretycznie' date=' ja mam wpisane w dowodzie NSRki 11KW, podczas gdy faktycznie moto ma 2X tyle mocy.[/quote'] Święta racja. Jak się kiedyś sprzedawcę pytałem o Cagivę Planetto powiedział, że wszystkie sprzęty mają o mocy 30KM,a zablokowane (do 15KM) są tylko w papierach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Jezeli chodzi o chopery do 125 cm3 to radze poszukac na allegro jest ich tam kilka a oto przykładZapożyczenia w dziejach języka polskiego. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17917215http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17842446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 mialem dokladnie ten sam dylemat kilka tyg. temu. postanowione mialem kupic 80 ccm zarejestrowane na 50 - w planach byla DT, RD, MBX, MTX lub Tuareg. Jednak los tak sporawil ze nadarzyla sie swietna okazja i kupilem Hondke CM (125). Wiem ze musze zrobic A1 ale NIEZALUJE! naprawde jesli masz w planach A1 to nie kupuj 2 suwa.. takie jest przynajmniej moje zdanie. 4 suw da Ci swoim dzwiekiem i kultora pracy 2x wiecej niz 2 suw ktory moze i bedzie szybszy o te... 30 km/h ? Polecam 4 suwa i polecam CMke - wez pod uwage rowniez Yamahe SR, Suzuki GN. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi