szramer Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...%3ARTQ%3AUS%3A1co myslicie o ww motocyklu jak sie mają nastepujace zmiany do żywotności silnika?? ma przebieg 35hpozdro Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 W 4T jeżeli nei jesteś zawodowcem tłok i korba powinny ci starczyć conajmniej na 2 lata ale to góra a 35 h dla 4T to nic :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 eee?? cena minimalna nie została chyba jeszcze osiągnięta?? 2000 dolców za takie cacko?? ja bym dal nawet 3000 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) raczej to będzie normalna cena, tam wr'ka kosztuje jakieś 18-19 tys zł nowa, po roku wartość spada do około 60 % a po dwóch na jakieś 50 % Edytowane 16 Maja 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slashromester Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 raczej to będzie normalna cena, tam wr'ka kosztuje jakieś 18-19 tys zł nowa, po roku wartość spada do około 60 % a po dwóch na jakieś 50 % nawet jakbys kupil to w przeliczeniu na zlotówki za 10 tys. w usa, to przy sprowadzeniu musisz zaplacic 22% vat cło chyba 10% (nie jestem pewien) i 2 albo 3% podatku od rzeczy sprowadzonych z poza unii (nie wiem czy to tak sie nazywa), ale mniej wiecej wychodzi prawie 40% ceny motoru wiecej ;p przynajmniej tak mi mowil gosciu co sprowadza motory z usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Zawsze go może rozebrać i wysłać w paczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Moj ojciec sprowadzał z USA takaą żadka Hondę i nie przypomim sobie żeby płacił 40% wartości motocykla podejrzewam! A zreszta w takich sytuacja robi sie tak ze moto kupiłeś za 100 $ i po duzych wydatkach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi