cosmic Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 zaczne od początku naprawiałem elektryke przy swojej Mz Etz 250 na parkingu nagle pewien debil zaczął cofać auto miał do mnie z 10 metrów ale mnie nie zauważył i uderzył. Mam do wymiany przednie koło, tarcze hamulcową, a nawet oś jest krzywa. Mam kilka pytań:1) jakie kupic szprychy 12,5 14,5 czy 16 takie są w sprzedaży na agmocie.2) gdzie moge kupić tarcze hamulcową, na agmocie nie ma chciałbym nową kupić.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Tarcze kupisz bezproblemowo nowa na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Na allegro poki co są same używane ale jak piszą w stanie bardzo dobrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) nie za bardzo podobają mi się te z allegro szukam nowych, więc może ktoś wie ? może mi ktos podać te szprychy bo bardzo mi zależypozdro Edytowane 14 Maja 2006 przez cosmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 A co u ciebie nie ma sklepow z czescmio do mz ? a jak nie to poszukaj w innych miastach :icon_razz: Sprzedam derbi Sede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 niestety nie ma kompletnie nic w Gliwicach i szukam jest tylko giełda tam się przejade i poszukam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 sprawdź tu: www.kemot.plsą odemnie z miasta i mają do MZ sporo części. Wysyłke też prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Sprawdź na www.wilmat.pl mają nawet dużo części do mz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nowa tarcze dostanieszw Motorlandzie... telefon mi gdzies wcieło;] Bede go miał na dniach;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) dzięki za pomoc !! pozdrops a ztymi szprychami to wiecie co i jak ? Edytowane 16 Maja 2006 przez cosmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi