Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jeśli zdąże przykręcic tablice to tak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ma lać dzisiaj więc frekwencja pewnie będzie znikoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja mam dzisiaj imieniny {Marty w końcu} =) i raczej nie bede miała czasu. Ale w przyszłym tygodniu chętnie się wybiore - w końcu. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i pada... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i pada... :wink:Pada ? W Gdyni była taka ulewa że nie pytaj =P Jechałam z kumpelą puszką to widoczność była może na 3-4 metry... Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pada ? W Gdyni była taka ulewa że nie pytaj =P Jechałam z kumpelą puszką to widoczność była może na 3-4 metry... no ja mialem na mysli ze pada na tyle ze sie nie rusze na moto... z samochodu tez zrezygnowalem bo nie wydaje mi sie zeby duzo osob wtedy wpadlo... ale juz za 3 dni nastepna sroda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja bede na najblizszej zaspie czyli 28 w srode, tylko mam pytanie o ktorej to sie odbywa o 18 czy o 20 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 o 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dzisiaj byłem z qmplem zobaczyc gdzie to jest :buttrock: Całkiem fajna miejscówa :DJutro na 99,9 % sie pojawimy, ja na niebieskiej SRce a on na żółtym Aeroxie :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja sie przyznam że mam cykora się tam wybrać. Aż tam w Gdańsku jeszcze nie byłam sama na swoim małym sprzęcie i przerażają mnie te wszystkie tramwaje i tak dalej =P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) wygadana bestia to daj znac, my z qmplem ruszamy z Sopotu, możesz się przyłączyc :D Nie latamy zbyt szybko ze względu na moj sprzet, ktory chyba jest jeszcze bloknięty (vmax 70), za to w korkach wymiatamy :buttrock: Jak cuś to PW albo gygy (4231463) :buttrock: Edytowane 27 Czerwca 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jeszcze mam jedno pytanko, jak dojechac na ta zaspe od al. zwyciezstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 skrecasz w prawo na wiadukt na ulicy kosciuszki (skrzyzowanie grunwaldzka/słowackiego/kosciuszki), za wiaduktem na drugich swiatlach w lewo (ul legionow(z torami tramwajowymi)) mijasz ETC (po twojej prawej) skrecasz w prawo pod wiadukt i tniesz jana pawla az do samego morza P.S. tylko sie nie rozbij jak juz bedziesz ciął :icon_mrgreen: - zdazaja sie tam powazne wypadki... niestety... :/ jak by cos bylo niejasne to przesledz ta trase z www.trojmiasto.pl/mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 dzieki demon, do zabaczenia na miescu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Pewnie juz tam dojezdzacie....albo jestescie na miesjcu..ech, a ja w pracy musze siedziec..ale moze za tydzien bedzie cosik wolne i tez sie wybiore:)...fajnie byloby pojechgac nie wpojedynke..wiec jak pogoda dopisze to ja sie wybieram rowniez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi