kierownikF2 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wydaje mi sie ze sporo było ludzi :biggrin: Juz drugi raz byłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <~No~Name~> Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam. Mam pytanko, czy przyjeżdżają tam też ludzie na np. zabytkowych Jawach 50?:biggrin: Bo ja taką właśnie posiadam, ale 'lekko' stuningowałem i nie wygląda już jak Jawa... więc nie wiem, czy to nie siara na czymś takim się pokazać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ważne, że masz sprzęt :flesje:Wpadaj :biggrin: Jest tam pare młodych osób na tego typu sprzetach :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio14 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ale pytanie. ZOBACZ SAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 jako ze ostatnio zostalem bez maszyny... to jka sie wkurze to przyjade rowerm i bede robil "brum... brummmm... bruuuuuum!!!! " :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <~No~Name~> Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A w jakie dni? :> i gdzie, tam na Zaspie na parkingu przy plaży? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Środy, 18, przy plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jako ze ostatnio zostalem bez maszyny... to jka sie wkurze to przyjade rowerm i bede robil "brum... brummmm... bruuuuuum!!!! " :crossy:Czekamy Miruś, czekamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Czekamy Miruś, czekamy :notworthy: wiem, wiem... :) ni opuscilbys takiej okazji zeby sie ze mnie ponabijac ;p naszczescie jeszcze nie popadlem w desperacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Prosze....a wręcz nalegam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mam taką koncepcję, żeby się jutro stawić, o ile tylko nie będzie padać...Kiedyś to i w ulewie się jeździło, ale teraz już nie będzie mi się chciało moknąć dla tej wątpliwej przyjemności :buttrock:Wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 postaram sie byc... rowerem... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Gdybym miał moto na miejscu a nie w Poznaniu to też bym wpadł zresztą jak prawie w każdą środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Raczej odpadam.... Na domek jade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 sorry zapomnialem ze mecz jest... ;/ milej zabawy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi