mirek-b12 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Nie wiem czy to nie za wczesnie troche :/ Moze tak o 19 to moje spoznienie bedzie mniejsze :) ja musze zobaczyc bo nie wiem czy oni tak wczesnie otwieraja wogole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Moze ktoś chętny na rundke po Kaszubach sobota/niedziela uzależniam od pogody... Startuje o 11 z Gdyni dalej Bytów>Chojnice>Mylof(tam pyszna świeża rybka mrugacz.gif ) na powrocie Borsk (test CBR mrugacz.gif )PozdrOo fajna wyprawa, szkoda, ze mam pierdopęda :)W Mylofie bywam regularnie (niedaleko znajomi mają działke), pyszne pstrągi :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Melmak otwarty jest od 19.... jakby sie ktos pytal ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 to chyba przychodzenie punkt 19 to nie bardzo dobry pomysl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) to chyba przychodzenie punkt 19 to nie bardzo dobry pomysl.. chyba nie...ja bede najwczesniej na 19.30 - 20 bo dostalem mecz do sedziowania... i wczesniej nie dam rady. wiec jak ktos ma ochote zobaczyc mecz siatkowki pomiedzy GTS Gdańsk - KS Rewalskie Morze Bałtyk Szczecin to zapraszam na hale Gedanii na 17.30 Edytowane 6 Września 2006 przez mirek-b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ktoś sie szykuje dziś na Zaspe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ja byłem, widziałem Cie andon :bigrazz:Gdzie potem smignęliscie całą grupą :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Wczoraj widziałem was w Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ja byłem, widziałem Cie andon :biggrin:Gdzie potem smignęliscie całą grupą :bigrazz: ?Byliśmy na szpaner placu, przejechaliśmy dolnym Sopotem i zawinąłem sie na baze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Widze ze z dzisiejszej imprezy tez nic nie wyszło..... szkoda. Nie bede nic pisał bo wygram bana..... Szkoda słów.....Dzięki Lechu za dowóz.....Koszulką forumową od jutra wycieram dupe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jeden wieki ch**. Ludzie to jest porazka, na ta nasz 3-miejska ekipe to juz naprawde szkoda slow. Jest pare fajnych osob, ale co do reszty to szkoda gadac. Na 4-um to tyle osob deklaruje swoje przybycie ze faktycznie mozna pomyslec ze bedzie sporo ludzi, ale jak przyjdzie co do czego to ..... Dlatego prosze o jedno ludzi z tego tematu: JAK MACIE PISAC GLUPOTY NIE MAJACE NIC WSPOLNEGO Z RZECZYWISTOSCIA TO NIE ODZYWAJCIE SIE WOGOLE. Nie mowie bo kazdemu cos wypadnie nawet w ostatniej chwili, ale jak wiekszosci ludzi nagle cos wypada w "ostatniej chwili" to cos tu jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Widze, ze Wasze wysilki sa po prostu olewane. Andon - bedziemy musieli kiedys pogadac i zrobic spotkania na ksztalt tych, które nieraz ja organizuje - akurat dzis lecimy mocna grupa pozwiedzac Torun - tak za jakas godzine bedziecie mogli nam na trasie pomachac :) Zeby zorganizowac takie wypady tu, potrzebuje wsparcia kogos kto jest lepiej znany niz ja :crossy: bo ja to wogole nie zapadam w pamiec - Agabusa moze cos na ten temat powiedziec :banghead: milej niedzieli i udanego smigania - pogoda w koncu dopisala :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Co do spotkania, to dowiedziałem się wczoraj przypadkiem właściwie, niestety byłem już ustawiony na wypad do Sopotu, no ale pomyślałem,że wpadnę chociaż na godzinkę wypić piwko i zobaczyć ekipę...nie zobaczyłem nikogo, a wpadłem do melmaka tuż przed 20 :cool:Na szczęście po napomnieniu drogą telefoniczną zjawił się Mirek, a trochę później Andon :crossy:Nie ma co narzekać, dzięki dla wyżej wymienionych za wspólne piwko i mam nadzieję, że niedługo pośmigamy razem... zaraz wybieram się mocować klocki hamulcowe do mojej Zuzi :) A co do spotkań...no po prostu trzeba brać poprawkę na mniejszy skład i już :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ukasz, Mirek jeździcie coś dzisiaj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 no trzeba cos pomyslec .. bo mi lancuch zardzewieje w koncu ;p ps.co do spotkania...no to moze wiecej nie bede pisal ;p andon łosiu!!! mowielm zebys mi dal ta zapalniczke.. to nie.. wolales zgubic... !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi