mirek-b12 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pewnie tak! Często tam bywam :D A takie malowanie jest tylko jednow 3mieście ;) moge ci poprawic... gwozdziem :icon_mrgreen: bedziesz mial jedyne w polsce :icon_evil: haah albo poswiece sie i kupie jakas farbe w spreyu :P no no...bo sobie moja na pomarncz pofarbuje :crossy: rozowy!!! rozowy bedzie lepszy :cool: Marta ja nie żartuje :cool: Trzeba zorganizowac jakies after albo before party dla forumowiczów ... :bigrazz: no ale nie w macu... moze jakies cywilizowane miejsce ??? :> np domowka u marty ??!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no ale nie w macu... moze jakies cywilizowane miejsce ??? :> np domowka u marty ??!! D.gifMoim skromnym zdaniem ... Uważam, że to NAJLEPSZE miejsce na ymprezę, to o ktorej i gdzie dokładnie ;) ? A jak nie domówka to może 2oo ? :biggrin: :biggrin: :crossy: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Marta ja mysle,ze Twoje urodzinki to ostatnia szansa na uratowanie honoru trojmiasta. termin do uzgodnienia przez Ciebie najlepiej:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tylko żeby był po 10. :biggrin: Bo w końcu ja też chce poznać forumowe 3miasto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ooo prosze kto sie odezwal :biggrin: No niestety, nie mam teraz za bardzo jak sie odzywac bo od dwoch miesiecy siedze na Krecie, skonczylem juz tu robote, zarobilem na serwis motocykla, wiec w najblizsza sobote wracam i tak szybko jak sie da uderzam na trase :biggrin: Wogole to przejechalem tu 1000 km wypozyczonym skuterem... to jest dopiero jazda,heheheheCo do piwa to bede sledzil temat :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Agabusa ma racje, Marta kombinuj ... :biggrin: Tylko, że ja mam czas do 19, bo potem sie robi ciemno :buttrock: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Marta ja mysle,ze Twoje urodzinki to ostatnia szansa na uratowanie honoru trojmiasta. termin do uzgodnienia przez Ciebie najlepiej:)....Agabusa ma racje, Marta kombinuj ... :biggrin:Tylko, że ja mam czas do 19, bo potem sie robi ciemno :buttrock: :biggrin: :biggrin:Hmmm :crossy: No na upartego czemu nie ;P Tylko termin ciężko będzie ustalić. Z mojej strony odpada 8 i 9 ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A niedziela? Bo w środku tygodnia to troszku lipnie ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Agabusa ma racje, Marta kombinuj ... :biggrin: Tylko, że ja mam czas do 19, bo potem sie robi ciemno :buttrock: :biggrin: :biggrin: powiedz ordzicom ze kolega cie odwiezie... nastepnego dnia.. jak wytrzezwieje ;p bo po pijaku nie jezdze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W takim razie moze zorganizujemy forumowe spotkanie (pseudo) z urodzinkami?..Ale w takim razie wybierzmy mniej menelska knajpke..Zeby jakis poziom byl:)))) no no...bo sobie moja na pomarncz pofarbuje :biggrin: Proponuje kolory czerni i alu:).....ew.Soft wersja Mirka,czyli wsciekly roz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) czarno srebrna to juz jest...zastanowie sie nad róźem :biggrin: moze sobie siodlo obije rozowa skora ?? :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez dadeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 czarno srebrna to juz jest...zastanowie sie nad róźem :biggrin: moze sobie siodlo obije rozowa skora ?? :biggrin: Skora nie...jak juz uderzasz w roze, to proponuje obicie z futerka:)...hehe Marta podaj jakis termin.Trzeba to wczesniej ustalic, bo ostatnio to malo brakowalo,ze na spotkanie forumowe przyszlo wiecej osob spoza forum, niz samych forumowiczow:)....wiec trzeba dac im co najmniej trzy tygodnie na przemyslenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Okey rzucam hasło 16.IX ;P wstępnie. To jest następna sobota po moich urodzinkach :biggrin:Ale za to z dużym wyprzedzeniem. Co wy na to ? :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To teraz pytanie gdzie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a mnie nurtuje jedno pytanie...Marta...to foto na avatarze to twoje :biggrin: ?? myslicie ze futerko...a na szybe tez ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi