botul Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jestem zdrowa. Ja Tobie rowniez zycze powrotu do zdrowia, zwlaszcza po tym wypadku, gdy Cie walec przejechal.... Bez odezwu...PałełkuWidzę tekst na poziomie (nie wiem jak reszta forumowiczów, ja ostatnio takie rzeczy słyszałem w szkole podstawowej...) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jestem zdrowa. Ja Tobie rowniez zycze powrotu do zdrowia, zwlaszcza po tym wypadku, gdy Cie walec przejechal.... Bez odezwu...Pałełku Agabusa - I LOVE YOU ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja nie chce nic mowic...ale, jak widze to nie macie po 16 lat i takie dosc dziwne zachowanie jest raczej nie na miejscu...no moze ja sie nie znam. dawno tu nie zagladalem, moze sie zmieniyly tutejsze obyczaje....ale z takimi tekstami to idzcie raczej na onet... jesli kogos urazilem to przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 miłość nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botul Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 miłość nie wybiera Nie no daj spokój Sofik... Lekkie OT się zrobiło, może i przeze mnie, chociaż ktoś inny wcześniej nawiązał do poprawiania urody "kobiet". Ja po prostu wyraziłem swoja opinię, która jest nadal aktualna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no ja tak chcąc zawrócić temat na odpowiednie "tory" prowadzące do tematyki moto.w ogóle jeździcie gdzieś czasem w grupie...gdzies dalej? czy tylko taki lans po 3miescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dadeq fajna jest droga jak się jedzie z Gdyni na Koleczkowo > Kielno i tamte okolice ;Pzanim zabiłam swój skuter (i siebie prawie przy okazji ;)) byłam tam zdjęcia porobić i calkiem przyjemna okolica. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Tą droge mam obcykaną bo często z Chwarzna lece przez koleczkowo ,Bojano ,Kielno .A co do wyznawania miłości to jesteście bardzo bezpośredni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no ja sie nie pytam o trasy. bo uwierzcie lub nie, prawie wszystko w okolicach mam obcykane ;) w tym sezonie juz prawie 9500 km na moto... ale chcetnie bym posmigal gdzieniegdzie w grupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Najmocniej Was przepraszam za moja obecnosc na forum. Kurde mam dosc.Pawel (botul) i Sofik(zaba) ja Wam zle nie zycze.Zyjcie sobie spokojnie i niech Wam sie dobrze wiedzie. Pawel skoro nam nie wyszlo, to nie musisz napuszczac na forum swojego przyjaciela.Nie musicie na mnie skakac i psy wiedszac?..Nie potrafisz normalnie zyc?...dajcie mi spokoj....pogodz sie z tym,ze jest jak jest... Albo nie...to ja dam spokoj..Tobie i wszystkim w tym miesjcu. Wiecie co...Potraktujcie ten post jako ostatni.Rezygnuje.Juz sil wiecej na walke nie mam.Tych co nie poznalam z forum na zywo zaluje,tych co zdazylam to dziekuje za wspolny czas. Pozdrawiam,Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Aga - daj spokój... wlasnie chcialem Ci poweidziec, ze kiedys mialem niewatpliwą przyjemnośc wyprzedzac Cie na trasie ... dopiero po avatarze doszedlem ze to moglas byc tylko Ty ;) a tym ze facetowi weszlo na ambicje go kobieta go "puscila" to wiesz...kilka tygodni i mu przejdze...uwierz mi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Pozdrawiam,Agabusa ;) Ja również pozdrawiam :icon_twisted: PS "Paweł (botul) i Sofik (zaba)" - 10/10 :icon_arrow: Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 PS "Paweł (botul) i Sofik (zaba)" - 10/10 :icon_twisted: jesteście parą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maldi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jesteście parą ;) nie chce nic mowic ale chyba tak ... wiesz nie kazy chodzi o 22 na spacer do lasu codzien razem .. "niby z pieskiem" ale kto to wie kto zan dobrze gdynie i mnie oprowadzi ?? wybieram sie z kumplem na skuterkach i szukamy przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botul Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Najmocniej Was przepraszam za moja obecnosc na forum. Kurde mam dosc.Pawel (botul) i Sofik(zaba) ja Wam zle nie zycze.Zyjcie sobie spokojnie i niech Wam sie dobrze wiedzie. Pawel skoro nam nie wyszlo, to nie musisz napuszczac na forum swojego przyjaciela.Nie musicie na mnie skakac i psy wiedszac?..Nie potrafisz normalnie zyc?...dajcie mi spokoj....pogodz sie z tym,ze jest jak jest... Sorry, ja nikogo nie napuszczam. Nie siedzi mi na kolanach jak pisze te posty. To chyba Ty za bardzo sobie bierzesz wszystko do siebie. Od czego się zaczęło - od poprawiania urody na zdjęciach, a skończyłaś na prywacie na forum. skoro juz taki wyrzut robisz, to czy ja gdzies wcześniej wspomniałem o Tobie? Z całym szacunkiem - przeczytaj sobie to na spokojnie i ze zrozumieniem - nie było tam slowa o Tobie. Jeszcze raz pozdrawiam, i zyczę normalnego podejścia do życia i do facetów. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi