Agabusa Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Ktos...gdzies....jutro....smiga?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 powiedzmy ze dysponuje czasem i moge sie przejechac.. czekam na jakies sensowne propozycje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Więc konkretnie:Jedziemy jutro o 11.00 do Władysławowa (moze Jurata, Jastarnia itd)Wyjazd do wieczora.Ktoś chętny?Jakby co to kom 501-393-984 (moge nie dać rady wejść jutro na forum) Edytowane 22 Lipca 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 jak pojedzie kilka maszyn to ja sie pisze... opale sie troche :icon_exclaim: tak wogole to w pucku sa mistrzostwa kobiet w siatke :biggrin: mozna zahaczyc po drodze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 jak pojedzie kilka maszyn to ja sie pisze... opale sie troche :icon_exclaim: tak wogole to w pucku sa mistrzostwa kobiet w siatke :biggrin: mozna zahaczyc po drodze :bigrazz:Mirek ty wiesz..... ja nie moge..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Wpadnijcie `po drodze` do Jastrzębiej :icon_exclaim: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Mirek ty wiesz..... ja nie moge..... no przeciez ja Ci nie kaze zaraz zaciagnac do lozka polowy zawodniczek ;p no chyba ze patrzec na kobiety w bikini tez ci nie wolno ;p Wpadnijcie `po drodze` do Jastrzębiej :clap: o matko.. to nie po drodze!!! to juz osobna wyprawa... jakies 20km trzeba jechac... jka wogole bede jechal do wladka to bede sie musial mocno zastanowic .. ;p :icon_exclaim: :biggrin: ps. a co nas czeka w jastrzebiej ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Widzę, że muszę tu wkroczyć :biggrin: Jeżeli chodzi o dzisiejszy wyjazd to sprawa jest prosta: jedziemy z Tomkiem na półwysep na caluśki dzień, poleżeć na plaży itp, a nie jeżdźić tu i tam. Jak ktoś ma ochotę się przyłączyć to prosze bardzo, a jak nie to nie marudzić( w szczególności Ty Miruś ) :icon_exclaim: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Jak ktoś jeszcze chetny to 11.15 na pasie startowym na Zaspie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Jak ktoś jeszcze chetny to 11.15 na pasie startowym na Zaspie :)i jak udał się niedzielny wypad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 i jak udał się niedzielny wypad ? tomek pojechal sie byczyc na plaze do wladka....rafal polecial chyba do jastrzebiej...a ja w koncu pojechale rowerem na plaze do brzezna ;p (sorry chlopaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 i jak udał się niedzielny wypad ?Jak zwykle pojechałem tylko ja i Ptaszyna..... Standard! A jak było? Hmmm Tego nie da sie opisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A jak było? Hmmm Tego nie da sie opisać :icon_rolleyes: co znowu was zamkneli za obsceniczne zachowanie na plazy ?? :icon_mrgreen: hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie.... Byliśmy grzeczni :icon_rolleyes: Mirek jeżdzisz dzisiaj? Jakby co to kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Byliśmy grzeczni :icon_rolleyes: My zawsze jesteśmy grzeczni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi