Agabusa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Lechu raczej nie, bo jest po pierwszym przegladzie....wiec pewnie nie odblokowany jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mirek ja widze,ze ty jestes dobry czlowiek o golebim se4rcu, a na bandycie full miejsca z tylu:)))>.....Marta by Ci przy okazji wytlumaczyla co i jak z tym "69"....dostaniesz kilka razy piescia po kasu i sie skoncza glupie mysli:hehehehe gdybym tylko byl w gdansku to na pewno bym sie skusil na wyjazd... niestety na ten weekend mam juz plany... jade w rodzinne strony...samochodem... ;/ bo musze bagaze zabrac... jesli planujecie cos to dajcie znac wczesniej.. gdybym wiedzial w niedziele to na pewno bym sie przejechal...ten tego...na tylnie siedzenie Bandita nie tak latwo sie dostac... ;) trzeba zasluzyc,albo dobrze gadac z kierowca... hahaha :) 69 to napewno V max skutera ktorym sie nasza kolezanka Marta porusza :flesje: tak tak Lechu... wszytko przed Toba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 olalala.. ktos zmienil nicka ?? ;) nawet interesujacy :) Ano zmienił ktoś. ;P Mirek ja widze,ze ty jestes dobry czlowiek o golebim se4rcu, a na bandycie full miejsca z tylu:)))>.....Marta by Ci przy okazji wytlumaczyla co i jak z tym "69"....dostaniesz kilka razy piescia po kasu i sie skoncza glupie mysli:hehehehe Aga ja z byle kim na moto nie wsiąde ;P Tak po prostu :P Mama mówiła żeby uważać ;) 69 to napewno V max skutera ktorym sie nasza kolezanka Marta porusza :flesje: Ale tylko jak mocno wieje i nóżkami się odpycham :) pozdrawiam ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 tak tak Lechu... wszytko przed Toba :)No wiesz Mirek ja nie mam jeszcze takiego doswiadczenia z pasazerkami ja zapewne Ty :). Niestety KTM nie ma tylnego fotela :flesje: Ale tylko jak mocno wieje i nóżkami się odpycham Wtedy to napewno jest 6 9 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Aga ja z byle kim na moto nie wsiąde ;P Tak po prostu :flesje: Mama mówiła żeby uważać :) uuuuuuu......ktos sie mogl obrazic:)))))>... No przeciez trzeba sie jakos dogadac:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 uuuuuuu......ktos sie mogl obrazic:)))))>... A tam obrazić od razu :) No bez przesady :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 A tam obrazić od razu :) No bez przesady :flesje: No wlasnie... bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mnie nie będzie na 100%, na razie wole dac na wstrzymanie, bo mama sie wkurzyla o tą glebe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mnie też nie ;P Za bardzo sie naraziłam. :) QóBa z mamą da rade wszystko załatwić tylko podejście trzeba mieć :) pozdrawiam :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Już jest okiej, jutro prawdopoodobnie (jeszcze musze troche pomędzic :)) pojade z nimi do domku letniskowego, oczywiscie na skuterze - 50 km w jedną stronę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Jakiś plan wyjazdowy na weekend?Może jeziorko?A może Borsk? Chłopaki z motobike3miasto bedą jeżdzić....Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 A moze Grunwald:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Jakiś plan wyjazdowy na weekend?Może jeziorko?A może Borsk? Chłopaki z motobike3miasto bedą jeżdzić....Ktoś chętny?Ja moze i bym pojechal ale jak Ty teraz Honda jezdzisz to ja juz w ogole na Balbinie nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Jakiś plan wyjazdowy na weekend?Może jeziorko?A może Borsk? Chłopaki z motobike3miasto bedą jeżdzić....Ktoś chętny?A Ty juz lagi masz zrobione :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja moze i bym pojechal ale jak Ty teraz Honda jezdzisz to ja juz w ogole na Balbinie nie mam szans. balbina to to biale co na tym na slub mlodego jechales ?? :icon_biggrin: A Ty juz lagi masz zrobione :> a ty swoj cylinder zrobiles ??!! a tak serio.. to mozna gdzies jechac na weekend.. na domek czy namiot...chetnie sie przejade.. tylko w granicach rozsadku ;p takzebym na jednym zbiorniku dojechal... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi