Andon13 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 ;)skad ty bierzesz taka pewna i dokladna prognoze pogody :crossy:ps. nie lubie jezdzic w deszczu... czasami po tych przejazdzkach na mokrym boli mnie d..a i mam poobijany motocykl...Ja myśle ze ta dupa to cie boli od czego innego :D Co jak co ja jade nawet chocby miało padać:crossy: (Ptaszyna zresztą też bo raczej nie ma wyjścia).Do zobaczyska o 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 próbcie jakieś fotki PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 cholera...nie dojechałam... :D wczoraj miałam obronę i trzeba było to oblać, ;) więc moto dziś stoi.. Młodej Parze życzę WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO I SZCZęśLIWEGO WSPóLNEGO ŻYCIA !! Wasze zdrówko! :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 cholera...nie dojechałam... :D to żałuj. jest czego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 czy ktoś zamieści jakieś zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 czy ktoś zamieści jakieś zdjęcia??Jak wrzuce na serwer to podam wszystkim zainteresowanym linka na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 moje gg:2365580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 no to wrzucaj na serwer :D czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Co do fotek to będą w ciągu godziny na serwerze. Fotki mogą otrzymać tylko ci co byli w Tczewie i które podały swoje gg w profilu! Nie bede wysyłał fotek nikomu innemu więc prosze nie zawracać mi głowy. Nie jestem upoważniony do rozsyłania fotek po całej Polsce. Myśle ze ktoś mógłby sobie tego nie zyczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Oto dwa zdjęcia, parada wyszła super, dzięki wszystkim za przybycie, Państwo Młodzi, jak sądze, byli zadowoleni :) http://eros.vlo.gda.pl/~threevil/fotka1.jpghttp://eros.vlo.gda.pl/~threevil/fotka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Parada wyszła bardzo fajnie co mogłem na zywo ocenić z środka auta pary młodej :) Zdjęcia też sie dobrze prezentują a wszystko możemy też zawdzieczać ładnej pogodzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no, bardzo fajnie, że pogoda tak dopisała/ jak na życzenie. tylko teraz prosimy weselników i parę młodą o zdjęcia z tej paradki, cobyśmy i my mieli to wydarzenie uwiecznione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Groszek, no przeciez wrzucilam dwa zdjecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wszyscy ubrani "na galowo" :)))...Piknie wyszla Panna Mloda wsrod motocyklistow:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mam fotki na kompie, wszyscy zainteresowani proszę się zgłaszać do mnie na gg, podeślę albo tam, albo na maila (czasami bywam niewidoczny, jakby co zostawcie mi po prostu swoje adresy mailowe, fotki zajmują nieco ponad 3 Mb także luz) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi