Angie Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 miejsce dobre !myslę ,ze można by o 15 się spotkać..no chyba ,że wcześniej albo później - nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 miejsce dobre !myslę ,ze można by o 15 się spotkać..no chyba ,że wcześniej albo później - nie wiem... ok jka na mnie 15 jest ok... niech mi ktos mape narysuje zebym nie jezdzil po tczewie do nocy szukajac wlasciwego kosciola ;pnajlepiej zeby jechal ktos kto wie dokad jedzie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 No więc będę jutro, o 15, stacja deluxe :icon_rolleyes: Gadałem z Oskarem i też podjedzie swoją shadowką :biggrin: Do zobaczenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jak nie bedzie padać to też bede! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja będę Balbiną więc prędkość przelotowa tak około 80km/h. A co zrobimy jak będzie padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siroskar Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 HEJA HEJA ODYSEJA,Trochę mnie nie było a to za sprawą braku motocykla. Dobijamy mnie juz docinki kolegów jak przyjechałem rowerem na Zaspę. Ale juz jest ok i oczywiście będę 0 15 na stacji. Pogode zamówiłem więc nie będzie padać. Zrobimy Młodym troche zamieszania na ślubie. Do zobaczenia jutro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Oskar, musisz teraz częściej zagladać na 4um, chociażby do działu chopper/cruiser :biggrin:Ja o 11 mam autobus do Koscierzyny, od razu po przyjeździe biorę motocykl i tnę z powrotem do Gdańska, co prawda owiewek nie zdążę już założyć i sprzęt będzie kompletnie goły, ale mówi się trudno :bigrazz: Do zobaczenia :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Mnie coprawda nie bedzie na Waszym ślubie ale życze MŁODEJ PARZE wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, cholernie Wam zazdroszcze tego dnia wiem jak to jest bo pare tygodni temu też brałem ślub i było super super :icon_rolleyes: Jeszcze raz pozdrawiam i oby pogoda dopisała :biggrin: Pzdr. lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No to wsk bedziemy o 15 na stacji delux. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Niestety nie bedzie mnie.......:/ Jaka szkoda bo nie mam daleko (nawet naleze do w/w parafi), ale niestety nie bedzie mnie w miescie :/ Mlodej parze zycze duzo szczescia na nowej drodze zycia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 a ile czasu to by zajeło? bo po 18stej ma padać. zdążylibyśmy wrócić przed deszczem? bo się zastanawiam...już wczoraj mnie złapało oberwanie chmury jak się wybrałem na przejażdżkę. Każdy wie, że to nic przyjemnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Chyba z cukru nie jesteśmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 a ile czasu to by zajeło? bo po 18stej ma padać. zdążylibyśmy wrócić przed deszczem? bo się zastanawiam...już wczoraj mnie złapało oberwanie chmury jak się wybrałem na przejażdżkę. Każdy wie, że to nic przyjemnego. :Dskad ty bierzesz taka pewna i dokladna prognoze pogody ;)ps. nie lubie jezdzic w deszczu... czasami po tych przejazdzkach na mokrym boli mnie d..a i mam poobijany motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 "skad ty bierzesz taka pewna i dokladna prognoze pogody " z serwisów internetowych :D A mam skórzany kostium;) i potem strasznie długo schnie, nie lubie go moczyć. poza tym motocykl zawsze upaskudzony później cały a w gdańsku nie mam go gdzie umyć i muszę potem brudasem jeździć...a to wstyd przecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Groszek,ale slub trojmiejskich forumowiczow nie codzien sie zdarza.....wiec d... w troki i jedz, co by was jak najwiecje tam bylo.. Mnie niestety nie bedzie z powodu prawka,a raczej jego braku...nie wypuszczam sie dalej niz kilka kilometrow od domu:(((((((....Badz co badz zycze Wam Mloda Paro cierpliwosci i trwania w zwiazku jak najdluzej (oby do konca):D))))))))....A poniewaz sobota to winko dzis bedzie otwarte i o mlodej parze wspomnimy stukajac kielichem:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi