Adam8888 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 WitamChce kupic Suzuki GS 500 do 5 tys.Prosze o wasze opinie na temat tego sprzetu ?Jak sie jedzi jaka ma moc jak sie prowadzi itp.Obecnie mam Honde NSR 125I jaki wy motór radzicie do 5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 WitamChce kupic Suzuki GS 500 do 5 tys.Prosze o wasze opinie na temat tego sprzetu ?Jak sie jedzi jaka ma moc jak sie prowadzi itp.Obecnie mam Honde NSR 125I jaki wy motór radzicie do 5 tys.Zajrzyj do archiwum. Tam było w chu. tematów o GS i jeszcze więcej.pzdr Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 za 5 tys poszukaj lekko przeszlifowanego cb 500, bedziesz bardziej zadowolony i mniej oleju wypalisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Potwierdzam....mogłem kupić suzi kiedy decydowałem o moto.....a jednak mam CB i nie żałuję........ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jeździłem chwile GS 500 i uważam że jest to naprawde fajny motor,jest niezawodny i popularny wskutek czego części są łatwo dostępne w przyzwoitych cenach...kolega który jeździ skarży sie tylko na ból nadgarstków...ale troche posiedzisz na siłce i porobisz przedramię i po problemie...masz stronke http://www.motocykle.domeczek.pl/prezentac...500e/gs500e.htmpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 WitamChce kupic Suzuki GS 500 do 5 tys.Prosze o wasze opinie na temat tego sprzetu ?Jak sie jedzi jaka ma moc jak sie prowadzi itp.Obecnie mam Honde NSR 125I jaki wy motór radzicie do 5 tys. Prosze bardzo, ostatnio sie natknalem na takie ogloszenie: LINK http://www.suzi.michas.waw.pl/ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Potwierdzam....mogłem kupić suzi kiedy decydowałem o moto.....a jednak mam CB i nie żałuję........ Kupiłbyś suzuki i powiedziałbyś to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A ile GS wyciaga na poszczegulnych biegach "1 2 3 4 5 6" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A ile GS wyciaga na poszczegulnych biegach "1 2 3 4 5 6" ??Na poszczegÓlnych biegach GS wyciąga tyle ile w przybliżeniu widzisz na poniższym filmiku.http://gs500e.free.fr/videos/bourrinage.aviSam sobie odpowiedz na pytania czy to ważne i jak często będziesz z takich przyśpieszeń do vmax korzystać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ok dzieki za filmik A macie moze jeszcze inne filmiki z GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 tutaj znajdziesz troche filmikow i dzwikow z roznych tlumikow ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Czolem! Przyznac musze, ze kolejne tematy o GS juz mnie slabia. Dlugo bylem cierpliwy, ale mam dosc...Ludzie, o tym motocyklu juz ENCYKLOPEDIE napisalismy na tym 4um. Opcja Szukaj naprawde dziala! Same pytania serii "ile wyciaga" - tez mnie slabia :icon_razz: .Takie pytania zadaja osiedlowe dzieciaki jak opuszcza piaskownice na widok motocykla :clap: .Dzias :) . GS nie jest motocyklem wyczynowym, zbiera sie jak przystalo na 46 konna piecsetke i z tym nalezy sie liczyc. Ot, tyle.Za 5 tys. kupisz stary rocznik i zostaniesz goly, bez kasy na serwis i rejestracje. Pozdro Edytowane 12 Maja 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Czolem! Przyznac musze, ze kolejne tematy o GS juz mnie slabia. Dlugo bylem cierpliwy, ale mam dosc...Ludzie, o tym motocyklu juz ENCYKLOPEDIE napisalismy na tym 4um. Opcja Szukaj naprawde dziala! Same pytania serii "ile wyciaga" - tez mnie slabia :icon_razz: .Takie pytania zadaja osiedlowe dzieciaki jak opuszcza piaskownice na widok motocykla :clap: .Dzias :) .Nie nerwuj się tak :) Mnie też te pytania rozwalają bo wcześniej w paru tematach napisaliśmy chyba wszystko o tym sprzęcie. Ale jak komuś nie chce się poszukać to jego problem. Co się przejmować. Temat zgłosiłem do moda ale jakoś reakcji nie widać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 A ja tam lubie jak od czasu do czasu ktoś zapyta o GS-a :icon_razz: Sam bardzo bym chciał mieć takiego ale mnie niestety nie stać :buttrock: A tak to przynajmniej moge se poczytać. Jednak zgadzam się z przedmówcami że pytania w stylu "Panie ile to pójdzie?" Są poniżej wszelkiej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Wg mnie po NSR, jeśli była odblokowana i w dobrym stanie, do z GS będziesz tak średnio zadowolony, ale wszystko zależy od tego czego oczekujesz, na specjalne wrażenie nie licz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi