Gość KrzyChules Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 hm ma duzy potencjał jak na cos podchodzącego pod motorowery powiem jedno : wiecej filmow z udzialem HMa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kiedy nastepny zlot w okolicach ilawy-ostrody ?? Jestem z lubawy a filmik mi sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Kiedy nastepny zlot w okolicach ilawy-ostrody ?? Jestem z lubawy a filmik mi sie bardzo podoba.W połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 do zobaczenia, do tego czasu mój hm bedzie miał mały remoncik, strzałek, wiesz może z kąd tarcze amulcową kupić moge do niego??? może używke masz jakąś??przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 spoko spoko film:Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 co do tarczy to zadzwoń do motodoktora a na zlot sie ustawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Sam slajd zdjec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Bardzo fajny film. Przydałoby się więcej samego filmu, niż zdjęć. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Fajny :icon_razz:. Następnym razem dajcie mniej zdjęć i może jakieś wheelie na HM`ie :buttrock: pzdrP.S.Co to za muza w podłkadzie?Foggy - Come Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 zaluje ze nie kupilem od strzalka hm'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 HM bardzo dobry sprzęt, nie ma co żałować, ja niedługo bede chciał go sprzedać, ale wcześniej jeszcze pare rzeczy w nim wymienie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi