szramer Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 .A najwięcej zabierają głos " rycerze jednej prostej " , bo manewrówka to dla nich czarna magia. przecież nie ma nic piękniejszego jak slalom miedzy samochodami, wyprzedzanie na ciagłej na oznaczonym zakręcie, wyprzedzanie poboczem, skoki na przejazdach kolejowych i progach zwalniajacych :buttrock: kwintesencja "street-fightertingu" i "roadracera" :icon_razz: oczywiście nikt tego nieuprawia na drogach osiedlowych , tylko poza obszarem zabudowanym i na górskich serpentynach :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Ja dzis jechałem przez krzyzówke przy dworcu wileńskim. CZerwone swiatlo, jak zwykle sznur samochodów. Wiec lewym pasem (tylko w lewo) jako, że był pusty, dojechałem na początek i "przytuliłem się" żeby pojechać prosto. A trzeci albo czwarty na tym pasie stał radiowóz. I słyszę nagle przez megafon: "kierowca na motorze jeśli nie zauważył, to z lewego pasa jedziemy w lewo" Stwierdziłem, że nie będę wnikać czy stoje na lewym pasie czy nie na lewym, bo jak pojade prosto, to mnie zdejmą i dostane 150zł. Wiec grzecznie lewy kierunek i w lewo na zielonym świetle, nawrócilem, zawinąłem i pojechalem gdzie chcialem. A radiowóz swoją drogą w międzyczasie. Chyba kurde jacyć zazdrośni byli że byłeś pierwszy na światłach :icon_razz: Ale swoją drogą dowcipipni, ja bym się uśmiał :buttrock: Nie wiem co ja bym zrobił jakby mi tak pogadali przez megafon ale chyba jednak pojechał prosto... Chyba nie wpadłbym żeby włączyć migacz i skręcić :banghead: Ogólnie nie zauważyłem żeby Policja była jakoś szczgólnie upierdliwa teraz (żeby mieli jakąś akcję...)... Inna sprawa że jeżdżę w miarę spokojnie (na tyle ile moja FZ'ta pozwala :banghead: ... A tak serio to naprawdę za bardzo nie szaleję...), ale po korkach to nawet jak stoją gliny to też sobie się grzecznie przeciskam... A ostatnio to pociskałem za policyjnym moto... Jak oni mogą (NIE na sygnale) to ja też :lalag: :banghead: Edytowane 14 Maja 2006 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 zalatwilem sobie lustreczko (takie latwe do zdejmowania) i na razie zyje juz 2 dzien i smerfy patrza i nic nie robia :icon_razz: uffff wreszcie spokuj. Rozmawialem wczoraj z kolega smerfem i zapytalem czy maja jakas akcje to sie tylko usmiechnal i spytal "co juz po uszach dostales??" i potwierdzil ze jest, ale dodal tez to co mowi madrzejsi ode mnie i starsi na tym forum ze jest to jedna z wielu akcji i zeby ja olac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 przecież nie ma nic piękniejszego jak slalom miedzy samochodami, wyprzedzanie na ciagłej na oznaczonym zakręcie, wyprzedzanie poboczem, skoki na przejazdach kolejowych i progach zwalniajacych :buttrock: kwintesencja "street-fightertingu" i "roadracera" :icon_razz: oczywiście nikt tego nieuprawia na drogach osiedlowych , tylko poza obszarem zabudowanym i na górskich serpentynach :banghead:W końcu ktoś tu normalnie gada :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi