Skocz do zawartości

akcja jednoslad

sidik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

.A najwięcej zabierają głos " rycerze jednej prostej " , bo manewrówka to dla nich czarna magia.

przecież nie ma nic piękniejszego jak slalom miedzy samochodami, wyprzedzanie na ciagłej na oznaczonym zakręcie, wyprzedzanie poboczem, skoki na przejazdach kolejowych i progach zwalniajacych :buttrock: kwintesencja "street-fightertingu" i "roadracera" :icon_razz:

oczywiście nikt tego nieuprawia na drogach osiedlowych , tylko poza obszarem zabudowanym i na górskich serpentynach :banghead:

WERA#111

Ja dzis jechałem przez krzyzówke przy dworcu wileńskim. CZerwone swiatlo, jak zwykle sznur samochodów. Wiec lewym pasem (tylko w lewo) jako, że był pusty, dojechałem na początek i "przytuliłem się" żeby pojechać prosto. A trzeci albo czwarty na tym pasie stał radiowóz. I słyszę nagle przez megafon:

"kierowca na motorze jeśli nie zauważył, to z lewego pasa jedziemy w lewo"

Stwierdziłem, że nie będę wnikać czy stoje na lewym pasie czy nie na lewym, bo jak pojade prosto, to mnie zdejmą i dostane 150zł. Wiec grzecznie lewy kierunek i w lewo na zielonym świetle, nawrócilem, zawinąłem i pojechalem gdzie chcialem. A radiowóz swoją drogą w międzyczasie.

Chyba kurde jacyć zazdrośni byli że byłeś pierwszy na światłach :icon_razz: Ale swoją drogą dowcipipni, ja bym się uśmiał :buttrock: Nie wiem co ja bym zrobił jakby mi tak pogadali przez megafon ale chyba jednak pojechał prosto... Chyba nie wpadłbym żeby włączyć migacz i skręcić :banghead:

Ogólnie nie zauważyłem żeby Policja była jakoś szczgólnie upierdliwa teraz (żeby mieli jakąś akcję...)... Inna sprawa że jeżdżę w miarę spokojnie (na tyle ile moja FZ'ta pozwala :banghead: ... A tak serio to naprawdę za bardzo nie szaleję...), ale po korkach to nawet jak stoją gliny to też sobie się grzecznie przeciskam... A ostatnio to pociskałem za policyjnym moto... Jak oni mogą (NIE na sygnale) to ja też :lalag: :banghead:

Edytowane przez Engels

zalatwilem sobie lustreczko (takie latwe do zdejmowania) i na razie zyje juz 2 dzien i smerfy patrza i nic nie robia :icon_razz: uffff wreszcie spokuj.

Rozmawialem wczoraj z kolega smerfem i zapytalem czy maja jakas akcje to sie tylko usmiechnal i spytal "co juz po uszach dostales??" i potwierdzil ze jest, ale dodal tez to co mowi madrzejsi ode mnie i starsi na tym forum ze jest to jedna z wielu akcji i zeby ja olac :buttrock:

przecież nie ma nic piękniejszego jak slalom miedzy samochodami, wyprzedzanie na ciagłej na oznaczonym zakręcie, wyprzedzanie poboczem, skoki na przejazdach kolejowych i progach zwalniajacych :buttrock: kwintesencja "street-fightertingu" i "roadracera" :icon_razz:

oczywiście nikt tego nieuprawia na drogach osiedlowych , tylko poza obszarem zabudowanym i na górskich serpentynach :banghead:

W końcu ktoś tu normalnie gada :banghead: