heniek128 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jesli moje moto nie przejdzie przeglądu rejstracyjnego (łysa opona) to czy będe musiał zapłacić te 60zł za wykonanie usługi??. Pytam bo że tak powiem z "osobistych" względów nie chce jeszcze zmieniać opony która - mimo, że bieżnika ma mało to jeszcze nieźle się trzyma drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jesli moje moto nie przejdzie przeglądu rejstracyjnego (łysa opona) to czy będe musiał zapłacić te 60zł za wykonanie usługi??. No niestet trzeba będzie zapłacić:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 A jak drugi raz przyjedziesz, to zapłacisz tylko za sprawdzenie tego co było nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 hehe... "z osobistych względów" ??? dobre...no, niestety jak się przyczepi diagnosta, to zapłacisz tak, czy inaczej. ale powiem ci, że jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby na przeglądzie sprawdzali mi opony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian zg Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jesli moje moto nie przejdzie przeglądu rejstracyjnego (łysa opona) to czy będe musiał zapłacić te 60zł za wykonanie usługi??. Pytam bo że tak powiem z "osobistych" względów nie chce jeszcze zmieniać opony która - mimo, że bieżnika ma mało to jeszcze nieźle się trzyma drogi.Tak zapłacić musisz 62 zł za badanie - dostaniesz wynik badania negatywny w uwagach diagnosta napisze co było nie tak (np. łysa opona) masz termin 14 dni żeby wrócić na tą samą stacje z usuniętą usterką - dopłacasz 20 zł plus 2zł za wbicie pieczątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 tak u was sprawdzają? U mnie koleś nawet nie widział moto jak był przegląd (mówie o tym jak miałem RSke 125) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 tak u was sprawdzają? U mnie koleś nawet nie widział moto jak był przegląd (mówie o tym jak miałem RSke 125) :biggrin: Bywa różnie :bigrazz: Kiedyś Pan Diagnosta to z rozpędu chciał mi sprawdzić nawet wycieraczki :notworthy: A sprawdzanie hamulców na rolkach to też fajna jazda :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 u mnie nawet jest stanowisko kontroli akustycznej :D i nie badają niestety bum bum w autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ok a na odwrot??a co jesli podjade na przeglad na kostkach?? dostane przeglad czy sie doczepia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Dzisiaj robiłem przegląd u siebie....najlepszy był ostatni tekst '' hamulce jakieś ma mam nadzieję'' myślałem że się położę na ziemi ze śmiechu.....już chciałem mu odp. że spadochron ze sobą wożę żeby się zatrzymać ;) Edytowane 24 Maja 2006 przez Maxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) to podobnie jak u mnie, swierdził diagnosta " a w zasadzie nie ja go będę pchał jak cos sie zepsuje" ;) a najlepsze było w wydziale komunikacji jak wymieniałem dowód rejestracyjny, przy wprowadzaniu danych padło pytanie : diesel czy benzyna :bigrazz: Edytowane 25 Maja 2006 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dzisiaj robiłem przegląd u siebie....najlepszy był ostatni tekst '' hamulce jakieś ma mam nadzieję'' myślałem że się położę na ziemi ze śmiechu.....już chciałem mu odp. że spadochron ze sobą wożę żeby się zatrzymać :icon_razz: hahahahahaha dobre :) Ja jak robiłam przegląd to Pan mi tylko działanie kierunkowskazów sprawdził i numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi