adu Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Adasiu, kto mówi o utracie plecaczka! :D Ja tam lubie plecaczkować, także może od czasu do czasu się skuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja tam lubie plecaczkować, także może od czasu do czasu się skuszę ;) OK! trzymam Cię za słowo! :eek: jestem pierwszy w kolejce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jestem pierwszy w kolejce :DO, nie Panie Kolego. To ja jestem pierwszy w kolejce :eek: To ja najwięcej stracę na prawku Ady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 O, nie Panie Kolego. To ja jestem pierwszy w kolejce ;) To ja najwięcej stracę na prawku Ady :D OOO NIE! W kolejce kolejka też musi być :eek: pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 OOO NIE! W kolejce kolejka też musi być :DKolejka kolejką ale porządek musi być. Mąż ma pierwszeństwo i koniec ;)Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Cicho koguty !!!!Pierszeństwo ma promotor -tak było , jest i będzie !Amen. PS. He he he ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jolu, jeszcze jakieś 2 tygodnie i pośmigamy sobie razemAle mam już nieodpartą pokusę...... :eek: ...czekam czekam ... ;) ...a tą pokusę też znam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Pierszeństwo ma promotor -tak było , jest i będzie ! koledze Sierżantowi się widzę marzy powrót prawa 'primae noctis' :D Uważaj, bo jak się kolega Braveheart (vel. hikor) zeźli... pamiętasz co potem dowieźli w koszyku zamiast świeżych bułek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gratuluje,gumowych drzew i wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ha ha ha :) Ale mnie chłopaki rozbawiliście :) Jacku jak mnie Kaśką będziesz woził, to już lecę! :wink: :icon_razz: A mąż wiadomo..... zawsze ma pierwszeństwo! .......ale choć jeden wyjątek mógłby być :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 .......ale choć jeden wyjątek mógłby być O qfa .... Myśli kobiet są nieodgadnione... I plan wywodów niemożliwy do odtworzenia... I dlatego są takie... takie no... jak to było... cudowne :clap: kobiałki nasze kofane :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 I tak oto wróciliśmy do meritum. Wezmę Cię Kaśką, ale do lasu , he he he ....I tam pokażę Ci łono natury , ptaszki i kwiatki itp.A Hikor będzie browczyki w rzeczce chłodził , bo oczywiście z nami pojedzie. PS.Mario ! O czym myślałeś stary erotomanie ???Bo ja tylko o przejażdżce ... he he he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) BRAWO ADU!Jesteś teraz niezależna... od męża motocyklisty i w ogóle.Bardzo się cieszę twoim szczęściem oraz tym, że przybywa Amazonek. Edytowane 13 Maja 2006 przez Romualdo S.Marauder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 To i ja pozwolę sobie złożyć nieco spóźnione gratulacje. ;) :) :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Lepiej późno, jak wcale ... bardzo się cieszę również - gratulacje Piękny Kawalerze, jak to mówią we Wrocku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi