PAWEL----B Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ciągle jade ciągle jade,wkońcu mówie stop maszynie,a tu rolnik swym rumakiem, staje niczym dęba,chcąc wpier****ć mi na bakier :buttrock:P.S Oto wersja okrojona przeze mnie z wulgaryzmów i troche poprawiona Jadę sobie na motorzegdzieś tam w polu rolnik orzea ja się go dziś nie bojegaz odkręcam, robię swoje.Ziemia lata mi z pod koła,rolnik cos tam do mnie wolacoś tam woła coś tam krzyczy,lecz mój motor głośniej ryczy.Ole kamień ja pitolę zaraz będę leżeć w dole.Wyrąbałem , lecz co robię , dalsza podróż tylko w głowie ,rolnik grabią dał zajęcie , krótkie cięcie , krótkie cięcie,zaraz będzie wielkie spięcie.Ja tu tłumik a on grabie trzyma w ręce zaraz będzie wielkie spięcie.....Spięcia uniknąłem i umknąłem crossem w pole,rolnik gonił mnie traktorem,ale że mu zryłem pole,nie podołał z mym motorem.Coś tam jeszcze pokrzyczałemno i w końcu odjechałem.Gdy już łądnie odjeżdżałem nagle, szybko w rów wjechałem.Tylko błotnik załamałema ja zaraz wyleciałem i na drodze zatrzymałem.Gdy na drodze już leżałem,nogą w kopkę uderzałem,rolnik dostał spod opony,i powiedział coś do żony.Gdy mówiłem coś do siebie,nagle patrzę a tu rolnik jedzie,wciąż nagina swym traktorkiem,a ja w pola swym motorkiem.Ciągle jadę ciągle jadę,w końcu mówię stop maszynie,a tu rolnik swym rumakiem, staje dęba przed tym krzakiem,chcąc w pitolić mi na bakierlecz ja jemu sie nie daje i zaczynam palic faje dobra faja nie jest zla rolnikowi tez sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Teraz może refren ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ło-o-o je-je-je już mój motur grzeje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 cd refrenuŁo-o-o je-je-je już mój motur niecierpliwi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Polną lece lecz to mało, wbić do lasu by się chciało,Wbijam biegi po kolei, jazda mi się pięknie kleiWszyscy w lesie się mnie boją - nawet jeżom pały stoją.Tylko jeden był wyjątek,Pan leśniczy ze sztucerem chciał bym stał się jego celem.Słysze strzały.. co się dzieje.. krew na buzer mi się leje..Leśnik pała przykozaczył, że swym śrutem mnie zachaczyłJednak ja się go nie boje. Robie odwrót- kita - koło - leśnikowi jest wesoło, w zębach czuje moje kołoPatrze frajer rozjechany :eek: Wypad w Teren już udany :biggrin: dla mnie gites rymowanka ;) i jeszce tylko refren :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 \I może teraz refren ?Ło-o-o je-je-je już mój motur grzeje sięŁo-o-o je-je-je już mój motur niecierpliwi się Ło-o-o je-je-je już mój motur grzeje sięŁo-o-o je-je-je już mój motur niecierpliwi sięŁo-o-o je-je-je Rolnikowi nie dam sieŁo-o-o je-je-je Nigdy nie dogoni mnie Ło-o-o je-je-je już mój motur grzeje sięŁo-o-o je-je-je już mój motur niecierpliwi sięŁo-o-o je-je-je Rolnikowi nie dam sieŁo-o-o je-je-je Nigdy nie dogoni mnie No i na koniec... Chyba, ze wyje***e sie! Ło-o-o je-je-je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 NO i git moze byc teraz tylko podklad muzyczny i jest zajebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 mozna by to było po nagraniu uznać jako chymn działu Enduro/Motocross/Supermoto/Trial :D a jak narazie to mamy poetyckie opowiadanie ;) rodem z pana Tadeusza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 I jeszcze kogos kto to zaśpiewa :D kogoś bardzo poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Można by było nagrać, każdy by nagrał ten kawałek tekstu który pisał, a puzniej ktos by to ładnie obrobił i dał podkład muzyczny, co wy na to? Puzniej wysłało by sie jednej osobie która by to zrobiła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Coś mi sie wydaje że wyszło by jak DiscoPolo jakieś ... Ktos jeden musi się za to wźiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja tam talentu do śpiewania nie mam. :D ale może jest jakaś osoba na forum, która umie śpiewać i by to zaśpiewała do jakiegos podkładu. ;) Tylko jakiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Muszę powiedzieć, że z niecierpliwością będę czekał na efekty :D Tylko niech ktoś to dociągnie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Niech ten tekst sie rozwija dalej lub wymyślcie jeszcze coś innego. Ja narazie nie mam czasu bo robie remont kuchni ale jak tylko znajde chwile to wezme wiosło i wymyśle jakis riff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jade szybko, drogą polnąpatrze...rolnik w słup pie***lnąłmysle sobie..dobrze mu takprzeciez ja mam 250 dwu takt!!rolnik wstaje bierze widłyja gazuje sprzęta jak nigdyrolnik siada na komara..a ja ciągle zapie***lampatrze dołek, rów..ambonka!!rolnik usiadł juz na łąkach:) pozdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi