Emil2 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Alicja mowila ze cena bedzie promocyjna - 1500zl :) :cool: z tego co sie pytalem to (ja moze i mam jakies znizki, ale nic o tym nie wiem, chociaz nalezalyby mi sie ;) )wymiana sprezyn +/- 260zlwstawienie ogranicznika 10zlinstalacja oplot przod ostatnio kosztowala mnie kolo 30zlinstalacja crashpadow to jakies grosze musi kosztowacwymiana zembatki i lancucha to nie wiem, ale chyba nie wiecej jak 100?opony to wiadomo to co tam jeszcze poza owiewkami masz do roboty? Edytowane 28 Marca 2007 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 podobno ostatnio ceny poszly troche w gore. w sierpniu zaplacilem za akumulator 142zl, w zeszlym tygodniu za taki sam 168 po 10proc znizce. hamowanie plus mapa do PC dwa miechy temu kosztowala 250 netto, teraz podobno 450, wiec...niech sie lepiej ktos dowie - ja mam juz wszystko redi oprocz mapy i owiewek :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Śmiga ktoś dzisiaj powiedzmy około 18.00? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dzisiaj ja odpadam , siedze w fabryce do 22 , jutro zamierzam caly dzionek smigac i nastukac sporo km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A ja odbieram w piątek sprzęta i zaczynam docieranie :D . Poleciałbym razem z wami w weekend lecz obawiam się że nie nadążycie za mną ;) ;) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 do niedzieli zamierzam miec sprzeta dotartego i w poniedzialek wymiana oleju i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam chwilowo do pojeżdzenia nową Kawe 636 (od "Niemca" - niektórzy z was znają personę) - fajna jest jak diabli. Niby tylko 36 cm3 wiecej, ale się to czuje - konkretniej się z dołu zbiera niż zwykłe szejset - generalnie nerwusek w porównaniu z cebrą, którą się ostatnio bujałem. Bardzo konkretne heble, trakcja super, z wad: zielona jak szczypiorek no i opony stockowe - fuj. Jednak przyzwyczaiłem się do torówek i już chyba nie ma odwrotu do turystyczno-sportowych opon. W związku z powyższym chętnie bym się załapał na jakieś śmiganie, najchętniej takie "trochę" szybsze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mam chwilowo do pojeżdzenia nową Kawe 636 (od "Niemca" - niektórzy z was znają personę) - fajna jest jak diabli. Niby tylko 36 cm3 wiecej, ale się to czuje - konkretniej się z dołu zbiera niż zwykłe szejset - generalnie nerwusek w porównaniu z cebrą, którą się ostatnio bujałem. Bardzo konkretne heble, trakcja super, z wad: zielona jak szczypiorek no i opony stockowe - fuj. Jednak przyzwyczaiłem się do torówek i już chyba nie ma odwrotu do turystyczno-sportowych opon. W związku z powyższym chętnie bym się załapał na jakieś śmiganie, najchętniej takie "trochę" szybsze. :icon_razz: Możemy w weekend polecieć do Bilgoraju np. coby obaczyc ten tor. Albo np. lajtowy wypad do Kazimierza na kawkę - Lobo i Bodzyn też są chetni z tego co wiem :icon_razz: . Jezeli chodzi o jeżdżenie przydomowe, to dzisiaj nawet moze mi sie udac, wiec jakby co to dzwon na mój mobajl. joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Siemanko Chlopaki dzisiaj po pracy odbieram swojego gsxrka i chetnie bym z wami polecial do tego Kazimierza czy gdzies tam. Bbyle gdzie aby jezdzic :) Dajta znac co i jak :) 505 033 909 Pozdro pozdroQba ;) Edytowane 30 Marca 2007 przez kuba_gsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 siema!moze jakis wypad w wielkanoc??np sobote?bo ja to normalnie w weekendy pracuje na pakiet caly czas :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 siema!moze jakis wypad w wielkanoc??np sobote?bo ja to normalnie w weekendy pracuje na pakiet caly czas :icon_biggrin: No ale dzisiaj nie pracujesz! Ja mam iwning free :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 joł, proponuję spoktanko w niedzielę o 11.00 pod Centrum Handlowym "Bemowo", pomożemy Grzesiowi dotrzeć gixera :crossy: trasa na Gdańsk, może jakaś rybka :bigrazz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ja dzisiaj wyjezdzam wiec w ten weekend odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 joł, proponuję spoktanko w niedzielę o 11.00 pod Centrum Handlowym "Bemowo", pomożemy Grzesiowi dotrzeć gixera :crossy: trasa na Gdańsk, może jakaś rybka :bigrazz: pozdro600 Dla mnie OK, tylko czemu na bemowie a nie tam co zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Może być i na Bemowie,Lobo będzie miał blisko,reszta potrenuje trochę przed startem :icon_twisted: Do zobaczenia PS.Wybiera się ktoś na bajzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi