Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Alicja mowila ze cena bedzie promocyjna - 1500zl :)

:cool:

z tego co sie pytalem to (ja moze i mam jakies znizki, ale nic o tym nie wiem, chociaz nalezalyby mi sie ;) )

wymiana sprezyn +/- 260zl

wstawienie ogranicznika 10zl

instalacja oplot przod ostatnio kosztowala mnie kolo 30zl

instalacja crashpadow to jakies grosze musi kosztowac

wymiana zembatki i lancucha to nie wiem, ale chyba nie wiecej jak 100?

opony to wiadomo

to co tam jeszcze poza owiewkami masz do roboty?

Edytowane przez Emil2

podobno ostatnio ceny poszly troche w gore. w sierpniu zaplacilem za akumulator 142zl, w zeszlym tygodniu za taki sam 168 po 10proc znizce. hamowanie plus mapa do PC dwa miechy temu kosztowala 250 netto, teraz podobno 450, wiec...niech sie lepiej ktos dowie - ja mam juz wszystko redi oprocz mapy i owiewek :cool:

Mam chwilowo do pojeżdzenia nową Kawe 636 (od "Niemca" - niektórzy z was znają personę) - fajna jest jak diabli. Niby tylko 36 cm3 wiecej, ale się to czuje - konkretniej się z dołu zbiera niż zwykłe szejset - generalnie nerwusek w porównaniu z cebrą, którą się ostatnio bujałem. Bardzo konkretne heble, trakcja super, z wad: zielona jak szczypiorek no i opony stockowe - fuj. Jednak przyzwyczaiłem się do torówek i już chyba nie ma odwrotu do turystyczno-sportowych opon. W związku z powyższym chętnie bym się załapał na jakieś śmiganie, najchętniej takie "trochę" szybsze. :)

Mam chwilowo do pojeżdzenia nową Kawe 636 (od "Niemca" - niektórzy z was znają personę) - fajna jest jak diabli. Niby tylko 36 cm3 wiecej, ale się to czuje - konkretniej się z dołu zbiera niż zwykłe szejset - generalnie nerwusek w porównaniu z cebrą, którą się ostatnio bujałem. Bardzo konkretne heble, trakcja super, z wad: zielona jak szczypiorek no i opony stockowe - fuj. Jednak przyzwyczaiłem się do torówek i już chyba nie ma odwrotu do turystyczno-sportowych opon. W związku z powyższym chętnie bym się załapał na jakieś śmiganie, najchętniej takie "trochę" szybsze. :icon_razz:

Możemy w weekend polecieć do Bilgoraju np. coby obaczyc ten tor. Albo np. lajtowy wypad do Kazimierza na kawkę - Lobo i Bodzyn też są chetni z tego co wiem :icon_razz: . Jezeli chodzi o jeżdżenie przydomowe, to dzisiaj nawet moze mi sie udac, wiec jakby co to dzwon na mój mobajl. joł

Siemanko

Chlopaki dzisiaj po pracy odbieram swojego gsxrka i chetnie bym z wami polecial do tego Kazimierza czy gdzies tam. Bbyle gdzie aby jezdzic :)

Dajta znac co i jak :)

505 033 909

Pozdro pozdro

Qba ;)

Edytowane przez kuba_gsxr

joł, proponuję spoktanko w niedzielę o 11.00 pod Centrum Handlowym "Bemowo", pomożemy Grzesiowi dotrzeć gixera :crossy: trasa na Gdańsk, może jakaś rybka :bigrazz:

pozdro600

Dla mnie OK, tylko czemu na bemowie a nie tam co zwykle?