Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...chce kupic troche narzedzi na wyscigi, na poczatek komplet kluczy nasadowych z grzechotkami/przedluzkami kilkoma plaskimi itd i maly klucz dymanometryczny...

Ja juz wywalilem kase na komplet nasadowych, plaskich i oczkowych kluczy PROXXON - brakuje mi dynamometrycznego - jakbys kupowal to najlepiej kup z bolcem 1/2 cala, bo taki mam kpl. nasadowych.

PS. Qrde, moj gixxer pewnie lagi ma do prostowania/wymiany, buuuu...

Tadek, doszly mnie sluchy, ze ....... :icon_mrgreen: i co najgorsze nie bedziesz latal w pucharze??? :evil: :evil: :evil: lagi kupisz chyba jakos po taniosci w

www.amerykanyzusa.com

dawaj koluj kase i wpisuj sie na liste. btw ile dales za ten swoj zestawik kluczy??

Tadek, doszly mnie sluchy, ze ....... :) i co najgorsze nie bedziesz latal w pucharze??? :buttrock: :banghead: :banghead: lagi kupisz chyba jakos po taniosci w

www.amerykanyzusa.com

dawaj koluj kase i wpisuj sie na liste. btw ile dales za ten swoj zestawik kluczy??

No tak, wywalilem cala kase na moto i nie mam na starty/wpisowe, ale przeciez do jasnej anielki po to kupilem giksera aby STARTOWAC - taka kwadratura kola. Mam nadzieje ze wyrobie sie finasowo w tym sezonie. A za klucze placilem nastepujaco (mniej-wiecej): kpl. nasadowych: 350-400 pln, kpl. plaskich 200 pln, kpl. oczkowych: 250 pln. Kupowalem je w Auchan - zreszta sam looknij sobie przy okazji i sprawdz dokladnie ceny - moim zdaniem Proxxon to rozsadny stosunek cena/jakosc. IMHO kupowanie tanich kluczy to pomylka: grzechotki w tanich kompletach sa w zasadzie jednorazowe, kiepska lamiaca sie stal a poza tym poniszczysz sruby w moto i suma sumarum wyjdzie drozej.

W Warszawie na ul. Żubrowej przy Wóycickiego na Młocinach jest sklep z wyposażeniem warsztatów samochodowych, ale może się uda zneleźć coś i dla Was. Wiem, że są tam klucze z dożywotnią gwarancją, no ale te to kosztują trochę.

Yo :icon_exclaim: Trzeba by się ustawić na te targi na Torwarze w ten weekend - proponuję sobotę 24 lutego godz. 13:00 - R U With me :wink:

Happy Birthday Tadziu - coby lagi w gixerze okazały się niedowymiany ;)

A, dziekuje (choc w tym wieku to juz sie nie powinno...). Jakbyscie mieli ochote to zapraszam wieczorem do mnie. Apropos targow to w sobote i niedziele kibluje na stanowisku Shoei. A lagi to na 90% do prostowania, wypatrzylem na zdjeciu ze piercien zbierajacy na lewej ladze spadl - co w/g Kedziora oznacza ze laga zostala skrzywiona. Pytanie jeszcze co z polkami...