pozdro600 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 mam zeta, tyle mi dziś zostało. :flesje:Młody, od Ciebie oczekuje tylko wsparcia duchowego :lapad: :P :biggrin: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ...chce kupic troche narzedzi na wyscigi, na poczatek komplet kluczy nasadowych z grzechotkami/przedluzkami kilkoma plaskimi itd i maly klucz dymanometryczny... Ja juz wywalilem kase na komplet nasadowych, plaskich i oczkowych kluczy PROXXON - brakuje mi dynamometrycznego - jakbys kupowal to najlepiej kup z bolcem 1/2 cala, bo taki mam kpl. nasadowych. PS. Qrde, moj gixxer pewnie lagi ma do prostowania/wymiany, buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Tadek, doszly mnie sluchy, ze ....... :icon_mrgreen: i co najgorsze nie bedziesz latal w pucharze??? :evil: :evil: :evil: lagi kupisz chyba jakos po taniosci w www.amerykanyzusa.comdawaj koluj kase i wpisuj sie na liste. btw ile dales za ten swoj zestawik kluczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Tadek dawaj , kupuj nowe lagi i zglaszaj sie do GC ale po benzyne nie bedziesz sam jezdzil :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Tadek, doszly mnie sluchy, ze ....... :) i co najgorsze nie bedziesz latal w pucharze??? :buttrock: :banghead: :banghead: lagi kupisz chyba jakos po taniosci w www.amerykanyzusa.comdawaj koluj kase i wpisuj sie na liste. btw ile dales za ten swoj zestawik kluczy?? No tak, wywalilem cala kase na moto i nie mam na starty/wpisowe, ale przeciez do jasnej anielki po to kupilem giksera aby STARTOWAC - taka kwadratura kola. Mam nadzieje ze wyrobie sie finasowo w tym sezonie. A za klucze placilem nastepujaco (mniej-wiecej): kpl. nasadowych: 350-400 pln, kpl. plaskich 200 pln, kpl. oczkowych: 250 pln. Kupowalem je w Auchan - zreszta sam looknij sobie przy okazji i sprawdz dokladnie ceny - moim zdaniem Proxxon to rozsadny stosunek cena/jakosc. IMHO kupowanie tanich kluczy to pomylka: grzechotki w tanich kompletach sa w zasadzie jednorazowe, kiepska lamiaca sie stal a poza tym poniszczysz sruby w moto i suma sumarum wyjdzie drozej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 pozostaje tylko sprzedac motostore..... albo nerke :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nereczki to ja bym nie sprzedawał bo musi filtrować he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 W Warszawie na ul. Żubrowej przy Wóycickiego na Młocinach jest sklep z wyposażeniem warsztatów samochodowych, ale może się uda zneleźć coś i dla Was. Wiem, że są tam klucze z dożywotnią gwarancją, no ale te to kosztują trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Yo ;) Trzeba by się ustawić na te targi na Torwarze w ten weekend - proponuję sobotę 24 lutego godz. 13:00 - R U With me ;) Happy Birthday Tadziu - coby lagi w gixerze okazały się niedowymiany ;) Edytowane 21 Lutego 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Yo :icon_exclaim: Trzeba by się ustawić na te targi na Torwarze w ten weekend - proponuję sobotę 24 lutego godz. 13:00 - R U With me :wink: Happy Birthday Tadziu - coby lagi w gixerze okazały się niedowymiany ;) A, dziekuje (choc w tym wieku to juz sie nie powinno...). Jakbyscie mieli ochote to zapraszam wieczorem do mnie. Apropos targow to w sobote i niedziele kibluje na stanowisku Shoei. A lagi to na 90% do prostowania, wypatrzylem na zdjeciu ze piercien zbierajacy na lewej ladze spadl - co w/g Kedziora oznacza ze laga zostala skrzywiona. Pytanie jeszcze co z polkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) wracając do narzędzi, wiecie może gdzie w wawie kupie nasadki do klucza? bo mam taki ładny komplecik stanleya i brakuje mi kilku rozmiarów. Edytowane 21 Lutego 2007 przez nameless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tadziu, Najlepszego:)jesli chodzi o polki to modl sie zeby jebly bo jak dostal w przod i polki cale to moze byc gorzej, bo wtedy rama moze byc.......... polki kupisz za 800komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tadziu najlepszego!Arku ja tez bede w sobote o 13 na Torwarze, wiec co przy kasach o 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tadziu najlepszego!Arku ja tez bede w sobote o 13 na Torwarze, wiec co przy kasach o 13? No to niech będzie przy kasach o 13:00 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tadziu Wszystkiego Dobrego i GiXERA sprawnego. Nie wiem czy wstane na 13 00 ale może he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi