lobo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 będzie ku*wa strasznie... pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 będzie ku*wa strasznie... pozdro600 przy wodzie mineralnej ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ej, moze przesuniemy miting na 21?? bo jak dotre o 22 z roboty to nie dam rady z wami gadac jak zaczniecie 2h wczesniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) chcialem wasze mordy sobie przypomniec, ale o tej godzinie to jestem skazany na wlasny transport :eek: znowu bedzie afera ze nie mam nic nalane, ale i tak sprobuje sie pojawic :)tylko prosil bym o ustalenie jednej godziny i jednego miejsca (bo co to ma byc? Pan Prezes powinien autorytatywnie stwierdzic, a nie zeby sie "szczylostwo" przekrzykiwało i jakies ustalenia robilo :cool: ) ps. jak tak wszyscy bedziecie kolankowac to sobie spodnie poprzecieracie :eek: (i nie czepiac sie tu mojego podpisu bo sie tak w oczy nie rzuca jak 10 kolanek prawie jedno pod drugim na stronie :wink: :banghead: ) Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) tylko prosil bym o ustalenie jednej godziny i jednego miejsca (bo co to ma byc? Pan Prezes powinien autorytatywnie stwierdzic, a nie zeby sie "szczylostwo" przekrzykiwało i jakies ustalenia robilo :bigrazz: ) A właśnie Emil, mhm jako v-ce prezes i na wyraźne polecenie :P Prezesa pragnę Cię poinformować, że to spotkanie jest dla tych którzy zeszli poniżej 2 minet :bigrazz: , także sorry ale się nie łapiesz :banghead: . Ale nie łam się, w przyszłym sezonie na pewno (buahahaha :biggrin: ) Ci się uda :cool: :P A tak już na poważnie :P NIE MA ŻADNYCH QRWA ZMIAN PIĄTEK 20:00 TORTILLA FACTORY Jak ktoś (czytaj Gieniuś :P ) nie może na 20:00 to dobije później NARA Aaaaa no i oczywiście stawia kolejkę :biggrin: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Jak wszyscy to może i ja :rolleyes: :flesje: :buttrock: ...hmm... no to moze i ja tez... :banghead: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 no i tak dotarlem :) powtorke poprosze, kiedys musi sie udac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) dzieki za fajna imprezkie:)fajnie bylo WAS wszystkich zobaczyc, szkoda tylko, ze tak krotko, i ze the Prezes juz byl polprzytomny jak dojechalem :biggrin: :biggrin: :eek: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) szkoda,że Emila nie było... :biggrin: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Co sie stalo z moja glowa? Czy robilem wczoraj tak: :) ? Prosze o jakies podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 No to ja zgodnie z zasadą że NIE należy dopuszczać do kaca walę bronksik :clap: i Wam proponuję zrobić to samo - POMAGA :) Co do imprezki to było zajebiście i chyba wszyscy się zgodzą że powtórka jest jak najbardziej wskazana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dopiero się podniosłem z wyrka :crossy:łeb napier.........okrutnie :) ale na bronksa się nie zdecyduję,jak vice-prezes :) nooo ale powtórka wskazana jak najbardziej i to szybko :clap: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak Tak Ja też jestem za powtórką. Musowo, bo było bardzo he he he miło. W ostateczności może byc w Sofii he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dzięki za impre. Zajebiście się z Wami bawi i bawiło. Teraz znikam na jakiś dłuższy czas PAPA. (zawiasy się skończyli :) ). Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 PREZES ??? :buttrock:....V-CE PREZES ??? :crossy: ALE O SO CHOZI ??? Szkoda że nie mogłem znowu obejżeć Waszych pijackicj mordek....do następnego razu Panowie Prezesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi