kuba_gsxr Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Eee tam sprzedasz jeszcze kilka sprzętów i po problemie :) He he teraz to tylko pozostaje Ci mieć nadzieję że Twoja Laska nie natknie się na to 4um :) lub też szybciutko go zedytować ;) Spodobało Ci się jednak to ...40 km/h po Wisłostradzie :) Dzisiaj ja odpadam, ale możemy się wstępnie ustawić na jutro :) Hehe, ona jest bardzo wyrozumiała :) heheheehe, albo i nie..... Teraz mam jeszcze jednego do sprzedania tylko muszę po niego poejchać w przyszłym tygodniu:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1712829 To dzisiaj sobie poczyszczę w garażu sprzęta a jutro możemy pośmigać :D PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 To co - Bankowy 18:30 :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 To co - Bankowy 18:30 :biggrin: :buttrock: Kurde dzisiaj nie dam rady, fuck !! Przykro mi przeokrutnie :biggrin: :bigrazz: Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja też nie dam rady się wyrwać :buttrock: :bigrazz: Do następnego razu. Spadam.. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Kurde dzisiaj nie dam rady, fuck !! Przykro mi przeokrutnie :notworthy: :biggrin: Qbas Ja też nie dam rady się wyrwać :biggrin: :notworthy: Do następnego razu. Spadam.. No co Wy świerujecie qrna jego mać, mam Was przywołać do porządku :buttrock: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No co Wy świerujecie qrna jego mać, mam Was przywołać do porządku :buttrock: :bigrazz: Musisz nas zrozumieć, rodzina, dzieci, żona itd. Tzn mnie kiedyś będziesz musiał zrozumieć, ale Grzesio...... :biggrin: A tak na serio to na serio nie mogę mimo, że bym kurde bardzo chciał :biggrin: Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A dzisiaj co wymyślicie żeby nie latać - powiecie mi że jesteście przesądni i w piątek 13-go wolicie nie kusić losu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 18.00 na Bankowym? Łańcuch mi może pierdolnąć, opony mam łyse jak cholera, ale można się gdzieś bryknąć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 za wcześnie jak dla mnie - siedzę w fabryce do 17:00 więc ok. 18:00 to zapewne dziś dopiero do domu mi się uda przy pomyślnych wiatrach dotrzeć. Proponuję 19:00, o 18:00 i tak już jest ciemno a tak to przynajmniej korki może już trochę będą mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Niech będzie i 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Siema Chłopaki dzisiaj niestety tak jak co weekend w Piątek piję sobie co nieco :flesje: Ale jutro gdzieś około 11 jak byście chcieli to baaardzo chętnie. Tylko dawajta znać smsem bo nie mam neta w domu. PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A dzisiaj co wymyślicie żeby nie latać - powiecie mi że jesteście przesądni i w piątek 13-go wolicie nie kusić losu :flesje: No mnie to dzisiaj tak wywiało jak o 7.00 jechałem do pracy, że mam dość na dzisiaj, a jeszcze kurna musze wrócić - chociaz do 18.00 temp raczej pownna być nie mniej niż 15 stopni. pie**ole - kończe sezon.Bye P.S. No i zaczynam szukanie GSXR 1000 - mam czas do kwietnia hehehe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 to jak tak stawiacie sprawę to ja też dzisiaj daję w palnik i nie latam, także Karol ustawka przynajmniej z mojej strony nie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 to jak tak stawiacie sprawę to ja też dzisiaj daję w palnik i nie latam, także Karol ustawka przynajmniej z mojej strony nie aktualna. no i fajnie, wszyscy dzisiaj sie nawalą :flesje: Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jakbyś ktoś łoił na mieście to dawać znać bo pewnie będę się szwędał po centrum :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi