patryk.cbr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 PS. Jak ktoś nie wierzy, że mozna sobie kluczyk w moto zatrzasnąć to służę instrukcją :icon_razz: :biggrin: :biggrin: :) Lata ktoś dziś wieczorkiem???Pozdro W-wa! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja dzisiaj odpadam, ale jeśli do jutra ta pie...lona pogoda się poprawi :icon_razz: i ten je..ny deszcz nie będzie padał :icon_razz: to latam od rana :biggrin: A jednak nie mogę przepuścić tego suchego asfaltu :biggrin: dlatego kto chętny to o 19:00 na Bankowym jest zbiórka :) Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki Chłopaki i Tobie Syska za wspólne latanie, człowiek czuje, że żyje!!! :icon_razz: Właśnie odwieszam kombinezon i mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma i ten je**ny deszcz już nie wróci.Więcej takich wieczorów! :biggrin: Jeszcze raz dzięki. Pozdro! :icon_razz: Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dzięki za wspaniałe :icon_razz: jak zawsze miło i sympatycznie. Do następnego. Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 i ja też zjechałem, jak zwykle było super :icon_razz: , dzięki i do następnego - mam nadzieję do jutra :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Tylko Syska się nie odzywa...Pewnie ma szlaban za to, że nie odbiera telefonu gdy jej druga połówka (nie mylić z :flesje: )dzwoni ;) Jest jednak usprawiedliwiona bo jak można gadać przez telefon przy 200 km/h? Przecież i tak nic wtedy nie słychać :biggrin: Do następnego :) Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dzieje sie cos jutro?? :) macie moze jakas ulice / plac / pas w wawie zeby polatac na 1kole? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dzieje sie cos jutro?? :biggrin: macie moze jakas ulice / plac / pas w wawie zeby polatac na 1kole? :flesje: Tak - Al. Jana Pawła II :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak - Al. Jana Pawła II :) :)heheehe bo dostaniesz bana :-) ;):):biggrin::) Ale jjutro to może i ja bym gdzieś pojeździł!Oczywiście jak pogoda się nie sp.... (btw. bo już dawno nie padało hehehe)... i o ile mnie weźmiecie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 na Jana Pawla II to dopiero po 22ej :biggrin: ale dzisiaj wracalem o 22:30 i nawet qrde jednego nie bylo no :) nikt , no nikt sie nie stara ... ;) anyway, jak nie bedzie sie nic dzialo to po poludniu bede dzidowal pod 200 :flesje: zawsze 150m prostej jest LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak - Al. Jana Pawła II :) :) ;) JPII to ulica pełna wyzwań! Możesz śmigać na kole a przy okazji pograć w paintball :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no OXY, wyzwanie przyjete.. ale do 22ej to kupa czasu ;) nie potrzebuje calego dnia zeby sie przygotowac :) jak sie nie rozpada to o 16ej bede na 200 :biggrin: zapraszam chetnych do dzidowania ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tylko Syska się nie odzywa...Pewnie ma szlaban za to, że nie odbiera telefonu gdy jej druga połówka (nie mylić z :wink: )dzwoni :cool: Jest jednak usprawiedliwiona bo jak można gadać przez telefon przy 200 km/h? Przecież i tak nic wtedy nie słychać :smile: Do następnego :clap: wrrr..... :crossy: do nastepnego? hm.......? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Lata ktoś coś dziś :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 20 bankowy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi