Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Tra w czwartek to nie wiem, ale po co czekac aż 2 dni - teraz polatajmy :flesje: :) :) mam czas do 21:00 - anybody chętny ??? Edytowane 11 Lipca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) tra, a jakim ty moto smigasz ?? bo widzisz... o 19ej-20ej to jest jeszcze ok. 30st. C i trzeba 200 latać, żeby było komfortowo :flesje: ja wczoraj śmigałem ok. 23ej i dalej był hardcore, pocieszeniem może być weekend, gdzie temp. ma spaść do 25st. C i wtedy możemy polecieć gdzieś dalej (200-300km) na wycieczkę :) pozdro600pees. tyle, że ja latam w kombi :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ja wczoraj śmigałem ok. 23ej pozdro600 Ja bym się na twoim miejscu do tego nie przyznawał :) - trzeba było użyć telefonu, bo ja z Damianem lataliśmy do 23:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Tra w czwartek to nie wiem, ale po co czekac aż 2 dni - teraz polatajmy :flesje: ;) :) mam czas do 21:00 - anybody chętny ??? we czwratek umówiłem sie z 3 kumplami więc moglibysmy wieksza ekipą polatać o której by wam pasowąło we czwartek na pl.Bankowym 19-20??? tra, a jakim ty moto smigasz ?? bo widzisz... o 19ej-20ej to jest jeszcze ok. 30st. C i trzeba 200 latać, żeby było komfortowo :) tyle, że ja latam w kombi ;) niewiem czy dobry czy zły ale chyba te marne 200km/h pojedzie!!a moj motocykl to konkurencja dla Sligiera SV czyli FZ6 Fazer 05:) do czwartku chłopaki mam nadzieje!! ps. 200 to ciut za szybko dla mnie przynajmniej do 22 lipca potem ogień juz pierwsza glebe miałem ale cąłe szczęscie nic sie nie stało ani mi ani moto:) pzdr do czwartku mozemy sie umowic na spokojna jazde jeans and t-shirt i jazda!! Edytowane 11 Lipca 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Ja bym się na twoim miejscu do tego nie przyznawał ;) - trzeba było użyć telefonu, bo ja z Damianem lataliśmy do 23:30 tak też miałem zrobić :flesje: ale dopadł mnie demon prędkości ;) poza tym, syska powiedziała, że pojechaliście do mordowni... uznałem, że klimat tego lokalu odbiega od moich standardów :) ale chyba te marne 200km/h pojedzie!! chłopak się nadaje ;) :) pozdro600 Edytowane 11 Lipca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 poza tym, syska powiedziała, że pojechaliście do mordowni... uznałem, że klimat tego lokalu odbiega od moich standardów :) pozdro600 Eeee tam z nami nic by ci się nie stało :flesje: :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 taki wielki chlop a taki lekliwy ;) :) :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no tak, ale co chozziiiii :flesje: :) ?, bo moze dam rade, haha :) how bizarre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 dobra gadu gadu to o której we czwarteczek na Bankowym drogie panie i panowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja odpadam , wokrkuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 dobra gadu gadu to o której we czwarteczek na Bankowym drogie panie i panowie?? Tra ja jeszcze nie wiem jak z jutrzejszym dniem. A jak z dzisiejszym - enybady chętny polatać - dla odmiany o 19:00 na Bankowym ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Arek o tej godzince, to tylko mozna na mokro sie bawic ;) ;) ja dzisiaj odpadam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Tra ja jeszcze nie wiem jak z jutrzejszym dniem. A jak z dzisiejszym - enybady chętny polatać - dla odmiany o 19:00 na Bankowym ;) :flesje: O 19 to jeszcze jest tak jak napisal kolega gdzies wyzej - za cieplo i predkosci przyswietlne trza... Moze poozniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Arek o tej godzince, to tylko mozna na mokro sie bawic :flesje: :biggrin: ja dzisiaj odpadam ;) No to o sso chodzi, toż Ty chyba lubisz te mokre zabawy :lalag: O 19 to jeszcze jest tak jak napisal kolega gdzies wyzej - za cieplo i predkosci przyswietlne trza...Moze poozniej? Po pierwsze primo to napisała koleżanka, a po drugie primo to ja tylko z takimi prędkościami latam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To jak - dzisiaj ktoś lata wieczorkiem?O 19:00 na Bankowym? A moze o 20:00 Obiecałem że pewną 18-stkę przewiozę i pokażę jej świat złych motocyklistów ;) Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi