madee Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 :D :P :P a ja znów dzisiaj nie mogę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 To moze i ja sie do was dzis dolacze :icon_mrgreen: o 19 na Bankowym o ile znajde... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 wracając do sobotniej wycieczki (żałuję Bodzyn, ale w niedzielę nie mam szans na wyjazd), kto będzie o 9.00 na Bankowym :icon_mrgreen: :D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) mua :icon_mrgreen:P.S. Heh właśnie sobie uswiadomiłem że mój aktualny avatar robiony był w Kazimierzu, hmmm :D Edytowane 6 Lipca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 chyba będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Lobo nie ma problemu jak nie teraz, to nastepnym razem :D ale w niedziele i tak pojade do Kazimierzatylko ze sam ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Siem odmeldujem, dzieki za miłą przejażdżkę, co prawda główny pomysłodawca wycieczki nie dotarł, ale może następnym razem się uda :D A co szanowne Towarzystwo powiedziałoby na wypadzik nad morze w dn 21-23 lipca :crossy: Wyjazd w piątek po robocie (lub w sobotę rano - wtedy odpada melanż w nocy z piątku na sobotę :P ), w sobotę plażowanie, lansacja po nadmorskich bulwarach ;) i clubbing. W niedzielę po południu wyjazd i wieczorkiem przyjazd do wawy :icon_mrgreen: Czy byłby ktoś chętny bo dwóch już jest :biggrin: Co do konkretów typu: miejscowość, nocleg itp. oczywiście do dogadania. Osobiście myślałem o Krynicy Morskiej do której mamy najbliżej (350 km), ale jeśli ktoś może ma jakieś inne propozycje to nie ma problemu. Prędkość przelotowa-plastikowa ;) No więc.... :eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja również jestem już zu hause. Dzieki za śmiganko :icon_mrgreen: :D. Kazimierz na 99%, a nad może morze - jeszcze nie wiem. Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Bardzo wszystkich przepraszam za moją absencję w dniu wczorajszym :icon_mrgreen: . Napisałem ,że postaram się wyrobić na 19.00 na Bankowy. Nie udało mi się ;) . Zarobiony jestem. może następnym razem się uda Wszystkie znaki na niebie i Ziemi wskazują ,że się uda. :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) A co szanowne Towarzystwo powiedziałoby na wypadzik nad morze w dn 21-23 lipca :biggrin: Wyjazd w piątek po robocie (lub w sobotę rano - wtedy odpada melanż w nocy z piątku na sobotę , w sobotę plażowanie, lansacja po nadmorskich bulwarach :P i clubbing. W niedzielę po południu wyjazd i wieczorkiem przyjazd do wawy :icon_mrgreen: Czy byłby ktoś chętny bo dwóch już jest Co do konkretów typu: miejscowość, nocleg itp. oczywiście do dogadania. Osobiście myślałem o Krynicy Morskiej do której mamy najbliżej (350 km), ale jeśli ktoś może ma jakieś inne propozycje to nie ma problemu. Prędkość przelotowa-plastikowa ;) No więc.... :crossy: :D No pomysł przedni, termin pasuje mi jak ulał, akurat rodzinka 20 Lipca wylatuje :eek: Wstępnie sie pisze ;) p.s. rozumiem że klapki i sombrero obowiązkowe? :D Prędkość przelotowa-plastikowa? Co to oznacza? Konkrety Sligier, konkrety prosze:) Edytowane 7 Lipca 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Prędkość przelotowa-plastikowa? Co to oznacza? Konkrety Sligier, konkrety prosze:) Oczywiście to będzie uzależnione od warunków jakie będą panowały na drodze, ale myślę o przedziale 170-200 :D w końcu to ma być wycieczka a nie wyścig :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Oczywiście to będzie uzależnione od warunków jakie będą panowały na drodze, ale myślę o przedziale 170-200 :biggrin: w końcu to ma być wycieczka a nie wyścig :D hmmmm..........................no nie wiem czy moja maszyna to wytrzyma :icon_mrgreen: Najwyżej spotkamy sie na miejscu ;) p.s. Teraz dopiero zajażyłem, 170-200 Gdańską w Weekend?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?! Edytowane 7 Lipca 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 a może 14-15 jakies mazury/gołdap, etc?, tylko prędkość pół plastkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) a może 14-15 jakies mazury/gołdap, etc?, tylko prędkość pół plastkowa skoro plastikowa jest 170-200, to przypuszczam że półplastikowa to będzie 170-185 :icon_mrgreen: Sligier - jak to jest z tymi przedziałami prędkościowymi? Dobrze wyliczyłem? Edytowane 7 Lipca 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 a może 14-15 jakies mazury/gołdap, etc?, tylko prędkość pół plastkowa skoro plastikowa jest 170-200, to przypuszczam że półplastikowa to będzie 170-185 ;) Sligier - jak to jest z tymi przedziałami prędkościowymi? Dobrze wyliczyłem? Też tak bym policzył :D No co ty Fidel5 - swoją 8setą nie dasz rady :crossy: :icon_mrgreen: Pomysł na "morze" jest super - wstępnie się piszę (prędkości pasują) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi