syska Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 dzieks, ze sie daliscie wyciagnac na kawke :icon_razz: i czekam na te obiecane jazdy i na soooobbbbbbttttkkkkkeeeeee!! :buttrock: do zo moze juz jutro? he? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bodzyn- dawco organów, a może Policjanci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Arek sciagnij sobie filmik z tego tematu http://forum.motocyklistow.pl/TVN-TURBO-Uw...rat-t49503.htmla dowiesz sie co nieco o moto, ktore zobaczylismy jak nas suki zatrzymaly na Grocie :bigrazz: chwile wczesniej i bylibysmy w TV :icon_razz: O qrcze no faktycznie to ten gsxf ;). Pewnie ci co nas zatrzymali pozazdrościli barwurowej akcji tym co złapali tego gsxfa i dlatego ten misiaczekaż wyskoczył na środek drogi żeby nas zatrzymać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bern a co to Cię tak ruszyło może sam jesteś " misiaczkiem" :icon_razz: pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) jak wszystko sie ułoży po mojej myśli, to jutro w ten słoneczny ciepły wieczór mam zamiar nawinąć 200km, a jak nie, to pojutrze :buttrock: jacyś chętni :icon_razz: pozdro600 Edytowane 18 Czerwca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Tak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 jak wszystko sie ułoży po mojej myśli, to jutro w ten słoneczny ciepły wieczór mam zamiar nawinąć 200km, a jak nie, to pojutrze :buttrock: jacyś chętni :icon_razz:pozdro600Wracając do głównego tematu... ;) ja się piszę na jazdę we wtorek po południu :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 prezes Lobo - zapodaj jakąś mapkę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jeśli można wtorek to bym się pisał. Jutro mogę dopiero po 20.00. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 jak wszystko sie ułoży po mojej myśli, to jutro w ten słoneczny ciepły wieczór mam zamiar nawinąć 200km, a jak nie, to pojutrze :buttrock: jacyś chętni :icon_razz: ufff.... wszystko wraca do normy :bigrazz: W którym kierunku chcesz lecieć te 200km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) :buttrock: przecież wiesz, że kierunek jest nieistotny :bigrazz: jak się spotkamy, to wszystko ustalimy - zaraz będę wiedział, czy coś z tego dziś będzie, pozdro600 DOPISANE:niestety dziś nie da rady :icon_razz: ale może jutro ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jutro to dobry dzień :icon_razz: Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 jutro? moze byc jutro, dla mnie kazdy dzien jest dobry, hehe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 jutro? moze byc jutro, dla mnie kazdy dzien jest dobry, hehe :icon_razz: pozazdrościć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehehhe zaraz bedziesz mial, coś chcial :icon_razz: tylko nie płacz, kiedy odjade...... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi