Baders Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ja też już jestem na miejscu :D dzięki, było przesympatycznie :D i co? do środy? :D Ja jeśli będzie wszystko gralo moge sie przejechać....byle pogoda byla.......głównie to brak deszczu bo własnie przez deszcz mam teraz kłopoty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 me 2, szkoda że mało latania, ale pogadać też trzeba :D do następnego :D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Zazdroszcze wam wspaniałego latania :D .Moje dzisiejsze plany pokrzyżował niezapowiedziany najazd rodzinki i klapa :D Do zobaczenia na drodze :D pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) a ja byłam dzisiaj na szejku, nie na koktajlu i herbatce? :bigrazz: zgadnijcie z kim???hahaha udało mi sie?? :wink: nie jest jeszcze tak zle?! :biggrin: ale sie cieszeeeee!!!!!hHAHA Edytowane 28 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 a ja byłam dzisiaj na szejku, nie na koktajlu i herbatce? :flesje: zgadnijcie z kim???hahaha udało mi sie?? :cool: nie jest jeszcze tak zle?! :bigrazz: i prawie zdmuchnelam katamaranem forumową motocyklistkę z drogi.... hihihi :) a co tam, jest fajnie :biggrin: Dzięki za .... (wiesz co, pokaże się przy okazji :wink: ), spotkanko i ściganko samochodowo-motocyklowe, było super :) Jesteś szatanem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 i prawie zdmuchnelam katamaranem forumową motocyklistkę z drogi.... hihihi :flesje: a co tam, jest fajnie :biggrin: szaaalooneeee kobiety :bigrazz: aloha wszystkim , ja tez zupelny swiezak jestem ale jak mnie przygarniecie czasem to z checia z wami polatamchociaz teraz to sesja niby ale na :wink: zawsze sie czas znajdzie :wink: pozdrowy szalency Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) przygarnąc?? no nie wiem?, ja już tam mam kogo przygarniać :wink: ODWOŁUJE WSZYSTKO!!!! :bigrazz: (dla wtajemniczonych) a tydzien zapowiada się dosyć marnie :biggrin: Edytowane 28 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dobra,dobra,dość tego słodkawo-przymilnego szczebiotania :biggrin:Przejdźmy do konkretów:tak sobie z Madee pomyślałyśmy,że może z powodu obrzydliwej pogody i nie tylko spotkalibyśmy się bez pojazdów-na bro albo kawie we wtorek (30.maja)?? Miejsce do ustalenia,ale zapewne wylądujemy w Tortilli :bigrazz: Pozdrawiam wszystkich......:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 nie, nieeee!!, Martuś, coś Ci sie słonko pomyliło?!impra nie teraz, tylko 9.06. o 20.00!! :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 no dobra,Syska...przekonałaś mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja proponuję jednak spotkanie na latanie :bigrazz: a jak pogoda nie pozwoli to czekamy na lepszą.... Jakby co to śmigamy puszkami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 czekamy na lepszą.... No to se poczekacie....a raczej poczekamy. Złość powoli sięga zenitu.Tak obrzydliwej pogody o tej porze roku dawno nie było. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) No to se poczekacie....a raczej poczekamy. Złość powoli sięga zenitu.Tak obrzydliwej pogody o tej porze roku dawno nie było. Pozdro a ja za chwile wsiadam na moto :biggrin: ...dzisiaj kazda pogoda jest dobra na jazde.. ps... nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj nasza sympatyczna kolezanka Magda (madee) obchodzi swoje imieniny..tak wiec jeszcze raz wszystkiego naj :bigrazz: Edytowane 29 Maja 2006 przez skandynaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 cos narzekacie straszliwie ja juz dzisiaj :wink: z samego rana :bigrazz: wiec nie gadac tylko tylki ruszac :wink: wsystkiego naj dla kolezanki madee :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 wy i tak jezdzicie codziennie do pracy :flesje: , a nie ktorzy...buu...nie.....ehg.... :wink: :biggrin: MAGDUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :wink: pees.nie zapomnijcie o kwiatach! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi