bestia Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 podziękować za życzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dobra zjeby moze by sie w koncu spotkac i lekko zaczarowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja tam czaruje co weekend bez wyjątków-taki tam zlot czarodzieji he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no w sumie możnaby coś dziabnąć :lalag: - to kiedy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Muszę się mamy zapytać czy mogę iść z wami ? he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Muszę się mamy zapytać czy mogę iść z wami ? he he he Jeśli nie chcesz iść to się pytaj :icon_eek: Dobra lamusy i lamuserki, kto chce się napić to zabookować sobie sobotę 2 lutego. Plan jest taki że ok. 15-16 chemy wpaść na Expo i bezpośrednio z targów udać się do jakiejś knajpy w celu spożycia :flesje: Wpisywać mi się tutaj kto będzie, żebym wiedział czy wystarczy loża w Sofii czy trzeba całą Sofię zarezerwować :smile: :buttrock: P.S. To jest oficjalna impreza Halo Warszawa :buttrock: - preclom wstęp wzbroniony :icon_exclaim: :icon_twisted: (Gieniu - sorry, napijemy się soczku innym razem :icon_razz: ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Oczywiście Ja jestem. :banghead: Skoro to oficjalne spotkanie ( integracyjne :banghead: ) to prezes pokrywa koszta :D :icon_ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 k.u.r.w.a ile czasu mnie tu nie bylo :icon_biggrin: jak nie pojade do je**nego wroclawia/krakowa to jestem na expo i jestem na piwie... Śliwa stawia :icon_mrgreen: pozdro750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No ku*wa ;) Śliwa wziął sprawy w swoje manetki i już widzę jak oddaję kurteczkę do szatni w Sofii :icon_biggrin: Lobo, z tego co pamiętam to teraz ty stawiasz :flesje: Jak nie będziesz mógł się stawić osobiście to poprostu zrobisz przelew, najwyżej ogródek urządzisz w przyszłym roku :icon_mrgreen: . No to ku chwale LCRT, bo już ku*wa nie "zwytrzymie" jak to śpiewał precel kuba galaretti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dokłądnie ku chwale LCRT ale jeszcze się wstrymaj ziomuś chwileczkę :) a mnie się wzieło na małe wspomnienia i zapodaje teraz małą zgadywankę czyj to cytat z tematu HW skończmy te durne gadki o niczym :icon_biggrin: wszyscy wiemy, że inni motocykliści mogą mieć inne zdanie na każdy temat i uszanujmy to :icon_mrgreen: i nawet z nimi możemy być na przyjacielskiej stopie :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 buhahhahahhahhaahha to jakis debil napisal :icon_biggrin: tylko motocyklisci z LCRT maja racje :icon_mrgreen: pozdro3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 buhahhahahhahhaahhato jakis debil napisal :) tylko motocyklisci z LCRT maja racje :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=604425 :) :) :biggrin: o mam drugą zgadywankę :D Bo ten,że misiaczek był bardzo niemrawy i niezdecydowany co do swojego działania a ja nie jestm jasnowidzem i w myślach nie czytam kogo on chce kontrolować. :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 buhahhhahahah :buttrock: Śliwa jestes nienormalny - jakies stare kotlety odgrzewasz - wszystko w porzadku? zona nie wraca za pozno do domu ? hahahhahhhaaha ide zrec amerykanskie chemikalia ;) pozdro3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 o mam kolejną :buttrock: Kolego sympatyczny czy dostał czy nie ,nie Twój zasr... interes.O pewnych sprawach nie wiesz i jak tak dalej będziesz pisał to się nie dowiesz. Na przyszłość miarkuj z takimi uwagami bo to nie jest odpowiednie miejsce. Narazka ;) buhahhhahahah :cool: Śliwa jestes nienormalny - jakies stare kotlety odgrzewasz - wszystko w porzadku? zona nie wraca za pozno do domu ? Qrwa ziomuś trafiłeś w sedno... o własnie wróciła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Spoko czas pasi 2 luty jak dla mnie ok - znaczy się mama mi pozwoliła he he he Wydaje mi sie że wybór terminu nie jest przypadkowy. Śliwa do żony : Kochanie 2 lutego jest Expo mogę iść? Żona : No oczywiście że możesz, idz żeby koledzy nie mówili że jestes precel i siedzisz pod pantoflem. Śliwa : Dziękuję a wiesz podobno jakies fajne prezentację mają byc też w niedziele 3 lutego, to może zostane w Warszawie i poprostu przenocuje w domu u mamy. Żona: No oczywiście jest to bardzo dobry pomysł tylko pamiętaj w niedziele o 6 00 do kościoła. Aha zapytam się księdza czy byłeś. Nie wytrzymałem he he he he he he he he he he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi