KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Lobo, Sto lat!!!!!!! :crossy: p.s. Bodzyn. ach te "kocie ruchy" :icon_exclaim: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ło qrwa :P :P :) i jeszcze dzisiaj piątek, a prezes coś podejżanie cicho siedzi ;) Wszystkiego najlepszego ziomuś, a życzę Ci tego samego co chyba wszyscy sobie życzymy aktualnie ;) Pełna Pi*da :buttrock: :P nic dodac nic ując tylko podpisac się pod życzeniami Arka. pełna pi*da :buttrock: . mam nadzieje że co się odwlecze to nie uciecze :flesje: Panie Prezesie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 LOBO...stary rowerze :biggrin: ... STO LAT :flesje: :biggrin: Ale dlaczego pi*da???? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 LOBO - niech MOC BĘDZIE Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!! Kiedy już będziesz STARY PIERDOŁA niech Cię ciągle rajcują-jak teraz 2oo :crossy: :buttrock: POZDRAWIAM PEES Nie znam Cię ale życzenia złożyć mogę :biggrin: Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Lobku mordo ty moja, jakis ty stary juz..... ALE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD SZCZYLA ;) Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ku*wa!!! I co mi nic nie mówiłeś przez telefon i teraz wyjdę na chu*a, ale ....lepiej późno niż wcale :D . No to LOBO życzę ci ....... przez życie na Pełenej pi*dzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 W takim razie i ja ;-)Niech Ci Lobo jazda na pi*dzie przychodzi ze swobodą :-) -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 dobra zjeby moze kulturalnie sie ujebiemy w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Bodzyn chyba jesteś mało przekonywujący. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja to zaj**ny robotą teraz jestem, podobnie zresztą jak Lobo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Znaczy się Śliwa żona sama w domu siedzi, pojade pociesze he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Znaczy się Śliwa żona sama w domu siedzi, pojade pociesze he he he Żona jeszcze bardziej zarobiona jest niż ja... a przynajmniej tak mi mówi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 No wiem pamiętam byłem przy rozmowie gdy dzwoniłeś he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzę wam wszystkim razem i każdemu z osobna.P.S. No i pełnej pi**y łobuzy he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 jako ze nie lubie skrobac swiatecznych esemesow, chcialbym Wam wszystkim zyczyc tutaj wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bożego Narodzenia, duzo zdrowia, i sukcesow w zyciu - miedzy innymi zwiazanych z jazda na bajkach :bigrazz: MORDY WY MOJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi