Śliwa Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!! Kriters, pomódl się lepiej za to aby sezon trwał 365 dni - większe szanse że twoje modły zostaną wysłuchane :lalag: Śliwa, pie**olnij "Panu" ostrzeżenie :clap: Qrde muszę w końcu wysłać PW do Damiana żeby mi włączył te ostrzeżenia, bo widac że niektórzy starsznie się o nie proszą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dobra - oficjalnie zostałem "kaczowstrzymywaczem". Kto nie był niech pędzi i ratuje kraj ;) MORDY MOJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!!dobra, O C B :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Pierwsza ustawka z wami a ja jechałem do 4 rano na soku pomarańczowym he he he tak dziwnie.Ale za to wszystko pamiętam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 dobra, O C B :biggrin:A tak sobie zażartowałem, nic szczególnego się nie działo, Janek miał tylko okazję zmierzyć się z sytuacją konflikt jako szansa - ale chyba nie wyszło wszystko do końca ok :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 o dżizas, znowu jakieś bijatyki były ?? pozdro600 pees.pewnie znowy Śliwa bił słabszych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!! kriters pisalem tu , ze imprezy HW nie sa dla precli :) proponuje dac mu natychmiast bana :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 piszesz o sobie w trzeciej osobie? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 stary, ty nie dosc, ze nie pijesz, to jeszcze glupi jestes :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 stary, ty nie dosc, ze nie pijesz, to jeszcze glupi jestes ;) tee Bodzyn to nie ty jestes na tym filmiku? bo widze jakies podobienstwa :) http://video.google.com/videoplay?docid=29...9707181&q=biker Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ta, to Bodzyn albo Grzesiek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 hehe przyznaje sie to ja :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 panowie (i panie) moze jutro sie kulturalnie upierdolimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wszystkiego najlepszego dla Pana Prezesa. Tak nie mylicie się Lobo ma dziś urodziny, które to nie powiem bo bym jeszcze oklep dostał od emeryta he he he. :buttrock: :bigrazz: ;) Sto lat niech żyje nam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ło qrwa :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: i jeszcze dzisiaj piątek, a prezes coś podejżanie cicho siedzi ;) Wszystkiego najlepszego ziomuś, a życzę Ci tego samego co chyba wszyscy sobie życzymy aktualnie ;) Pełna Pi*da :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi