mlodywital Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 dzieki M,M,D,S :icon_rolleyes: zgubilam tel :biggrin: czemu nie śpisz ??telefon kupisz nowy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) a Ty?? :icon_rolleyes: zaraz jade po nowy :biggrin: pees. a drzwi byly otwarte!? :bigrazz: :notworthy: Edytowane 20 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Czy Halo Warszawa dziś lata ?? ja właśnie wychodzę z domu jaky była jakaś ustawka to poproszę esa na 692 645 621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 dzieki M,M,D,S :crossy: zgubilam tel :banghead:Ale za to jak się świetnie bawiłaś.... :crossy: :crossy: Mam kompromitujące Was filmiki i nie zawaham się ich użyć :PDzięki M,S,D,S :lalag: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Ale za to jak się świetnie bawiłaś.... :banghead: :lalag: Mam kompromitujące Was filmiki i nie zawaham się ich użyć :P Dzięki M,S,D,S :P :crossy: ;) Marta Ty mnie nie nerwuj!!! :D sa nieocenzurowane!! :crossy: ale za dzisiejszy obiadek slicznie dziekuje i do nastepnego :crossy: Edytowane 20 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 dzieki Dzieciaki....imprezki z Wami to czysta przyjemnosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 jutro o 9.15 spotykamy się na parkingu przy "Promenadzie" - mamy zamiar polecieć 200km w kierunku nieustalonym (ale raczej na Lublin)... jacyś chętni ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 jutro o 9.15 spotykamy się na parkingu przy "Promenadzie" - mamy zamiar polecieć 200km w kierunku nieustalonym (ale raczej na Lublin)... jacyś chętni ??pozdro600 Ja moge sie przejechać. Jak nie będziecie mieli nic przeciew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 elo, elo :D mała zmiana planów ;) spotykamy sie o 12ej na parkingu przy Centrum Handlowe Bemowo (obok Carrefour-a) :crossy: plan wycieczki jeszcz ustalimy - grzegorzR1: oczywiście, że nie mamy :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam WARSZAWKE!!!Bede w Stolicy 25-30 czy planujecie cos na ten termin?Moze przygarniecie na te pare dni koleszke z OPOCZNA?POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam WARSZAWKE!!!Bede w Stolicy 25-30 czy planujecie cos na ten termin? hej, 27.05 jest w wafce kulikowisko - wpadaj, szczegoly tu: http://forum.motocyklistow.pl/Kulikowisko-...wie-t46118.html ...a ustawki na 'swobodne smiganie' sa z reguly z jednodniowym wyprzedzeniem, tak wiec sledz watek... pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kol & Kol, dzisiaj g. 19:00 lecimy na kawe. jezeli ktos ma ochote sie dolaczyc - zapraszamy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Fajnie macie ja nie lecę nie mam nowego dresiku jak co niektórzyMam tylko nowy lańcuch ale nie taki jaki trzeba. :buttrock: Milego śmigania.I pysznej kawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) dzięki Robert za wspólne śmiganko... muszę wam powiedzieć, że hayabusa to kawał porządnie zrobionej japońskiej maszyny - ciągnie od samego dołu i za....dala 300 bez mrugnięcia :lalag: :buttrock: szkoda, że nie ma wypożyczalni takich :crossy: - masz stary u mnie duże :banghead: pozdro600 Edytowane 22 Maja 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Byłem dziś o 19.00 na bankowym chciałem wam pomachać chusteczką, ale wasz peleton ominął te strony. Nie dogadaliśmy się. Edytowane 22 Maja 2006 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi