rebel Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Musisz go zje*ać żeby się przestał wpatrywać w te Niecne Zielone Oczy i w końcu wziął się do roboty icon_twisted.gif icon_razz.gifJuż złożona jest.Chodzi jak zegarek (ten szwajcarski :D )swoja droga, jesli chcecie, zeby wasze sprzety lataly naprawde konkretnie, to polecam zawiezc je do Pawla... ja nie wiem jak on to robi, ale ja sie boje jezdzic po jego modyfikacjach notworthy.gif Dokładnie.Po samych regulacjach moj B jakoś więcej wigoru nabrał ;)Lobo kup sobie litra i Pawelek nie bedzie ci potrzebny icon_razz.gifPaweł był ,jest i bedzie potrzebny :) (troche wazeliny nigdy nie zaszkodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Akurat chodziło o innego Pawła :) ... ale przekonany jestem że Paweł Boruta jest równie dobry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hehe Sliwa dostal moda i teraz wszystkim cukruje ;) precel-precel-precel :icon_mrgreen: :eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hehe Sliwa dostal moda i teraz wszystkim cukruje :eek: precel-precel-precel :icon_mrgreen: :icon_evil: :P taaa, Panowie admini-moderatorzy nie da się jakoś przyspieszyć tego żebym mógł zacząć rozdawać bany :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sligier czy wydaje mi się czy jest okazja i jest sponsor MODERATOR Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sligier czy wydaje mi się czy jest okazja i jest sponsor MODERATOR Okazja to jest zawsze :biggrin: , a jak się stawisz na torze za 2 tygodnie to i jakiś sponsor się znajdzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Akurat chodziło o innego Pawła :icon_mrgreen: ... ale przekonany jestem że Paweł Boruta jest równie dobry :icon_evil: a ja nie hehehhehe a Sligier zawsze byl preclem, tyle ze uspionym... jak agenci z ksiazek F. Forsyth-a :notworthy: teraz my na tor, a on do Dominika... na browar :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a ja nie hehehhehe a Sligier zawsze byl preclem, tyle ze uspionym... jak agenci z ksiazek F. Forsyth-a ;) teraz my na tor, a on do Dominika... na browar :D To Ty na tor jedziesz :buttrock: buahahahaha :banghead: Nic tam, później opiszecie jak to jest być objeżdżanym w dużej patelni po zewnętrznej przez precla :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 eee ludziki bylem dzisiaj u Pawla i ku*wa co wy ze szpejami porobiliscie?przelozenia jak do stuntu pozmieniane, do chu*a jak w trase pojedziemy to znow na 3-ce bede musial z wami latac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja to pozmienialem, co by mi zadna mazda dupy nie zloila hahaha a na powaznie: lecimy gdzies w weekend? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja jestem chętny, szykuję szpeje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Okazja to jest zawsze , a jak się stawisz na torze za 2 tygodnie to i jakiś sponsor się znajdzie Nie wiem czy dojade na czas he he he he P.S. Cytowałem Sligiera he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ello precellos, jutro latamy :crossy: chcemy lecieć do Nieporętu do PTM a później gdzie tylko będziemy mieli ochotę - może jakaś rybka czy cuś. Jak ktoś chce dołączyć to go ahead. Grzesiu, możemy się ustawić na maksyfie na Radzymińskiej ok. 17:15, no chyba że chcesz przylecieć do mnie do roboty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No nie wiem czy niuchacz wydechowy może latać z moderatorem. he he A tak serio to ja odpadam zajęcie mam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ja to pozmienialem, co by mi zadna mazda dupy nie zloila hahaha a na powaznie: lecimy gdzies w weekend?pozdro600 A o co chodzi z Mazdą? A tak w ogóle to może ktoś będzie dzisiaj w 2 kółkach? I może będzie chciał polatać z plecaczkiem?Ja będę autobusem :banghead: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi