grzegorzR1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Wypad jak zawsze udany mimo sporadycznie napotykanego deszczyku( kapuśniaczka ) i spotkania ze srebrną wektrą przed Łomiankami :) Sandacz i okonki palce lizać.Do miłego może w większym gronie ;) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Lobo zamontowal hipernapend w 3/4 wiec moze byc ciekawie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 musze amor kupic, bo sie dzisiaj roztelepalem jak mlody leszcz :flesje: swoja droga, jesli chcecie, zeby wasze sprzety lataly naprawde konkretnie, to polecam zawiezc je do Pawla... ja nie wiem jak on to robi, ale ja sie boje jezdzic po jego modyfikacjach :banghead: zreszta jeden chcetny na testowanie juz jest :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ....nie mogłem si epojawic bo lokomotywa rozebrana jeszcze :( Musisz go zje*ać żeby się przestał wpatrywać w te Niecne Zielone Oczy i w końcu wziął się do roboty :icon_twisted: :icon_razz: Wypad jak zawsze udany mimo sporadycznie napotykanego deszczyku( kapuśniaczka ) jak to był kapuśniaczek to ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza deszcz... HURAGAN :icon_mrgreen: ;) Do miłego może w większym gronie :wink: No właśnie precle - co się z Wami stało :biggrin: - kupa spamu i nic więcej :lapad: zreszta jeden chcetny na testowanie juz jest :biggrin: Obadamy co to 3/4 teraz potrafi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Lobo kup sobie litra i Pawelek nie bedzie ci potrzebny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) dawaj Bodzyn sprobujemy sie na cwiartke :biggrin: o skrzynke czegos dobrego :biggrin: pozdro600 Edytowane 24 Czerwca 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zdaje mi się czy pojawiła się rywalizacja w WTT ? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) jaka rywalizacja... ten konus zawsze mnie denerwowal :icon_rolleyes: lecimy dzisiaj na jakas pizze ? pozdro600 Edytowane 25 Czerwca 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 hehe znow cie objade i popsuje ci humor po co ci to :icon_exclaim: a po 18 z checia polatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Obadamy co to 3/4 teraz potrafi :bigrazz: No no muszę powiedzieć że zbiera się toto konkretnie, to że zapie**ala na koło z gazu to w sumie nic dziwnego, ale żeby z trójki :biggrin: :lalag: :cool: Zdaje mi się czy pojawiła się rywalizacja w WTT ? Listek ona - ta rywalizacja - w WTT jest od zawsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Listek ona - ta rywalizacja - w WTT jest od zawsze :icon_twisted: no co ty hehehe ziomus :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Według mnie jeśli sobie nie spuszczacie powietrza z kółek to zdrowa rywalizacja. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 spuszczanie powietrza z kolek to pikus w porownaniu do ostrego wjazdu od tylu :biggrin: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 spuszczanie powietrza z kolek to pikus w porownaniu do ostrego wjazdu od tylu :biggrin: :( + czasami poczęstowanie kolegi karnisterkiem z ropą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ale wy jesteście pamiętliwi dobrze że to nie dotyczy mojej osoby bo chyba listek to by opadł na ziemię i to z takim hukiem że hej he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi