track99 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Hi Lata ktoś dzisaj wieczorkiem na miescie? Jak tak to gdzie i o ktorej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 tu raczej lata sie reka w spodniach;):Dna moto niedoczekasz sie nikogo :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 No to cienko...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ptaszki cwierkaja ze plac bankowy o 22 tonight :notworthy: :icon_mrgreen: :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Coś Halo Warszawa ostatnio przycichła. Czy wszyscy z HW latają tylko w Gixer Cup no niechce mi się w to wierzyć. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Coś Halo Warszawa ostatnio przycichła. Czy wszyscy z HW latają tylko w Gixer Cup no niechce mi się w to wierzyć. Ziomuś zapodaj jakiś termin to się okaże :buttrock:Edit: to co Listek - kiedy latamy ??? Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dziś za oknem deszczyk, ale ok. dam jakoś znać he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja latam codziennie :icon_razz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja latam codziennie :banghead: :icon_razz: Nie Ty jeden, ale takie latanie do roboty i z powrotem to już się taka rutyna zrobiła że szkoda o tym w ogóle wspominać. Listek dobrze zauważył że przydałaby sie jakaś ustawka i wypadzik tak ze 200 km na siakąś rybkę czy cuś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 moze w piatek? ku*wa dzisiaj trafilem na zajebista ulewe, jak dojechalem do chaty (jakies 5min) to wszystko mialem mokre ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 moze w piatek? Chyba nie mam planów na piątek więc może byćku*wa dzisiaj trafilem na zajebista ulewe, jak dojechalem do chaty (jakies 5min) to wszystko mialem mokre :buttrock: Nic mi nie mów, wyszedłem wcześniej z roboty żeby zdążyć przed tą ulewą...niestety nie udalo mi się i zlało mnie jak psa. Sam deszcz to jeszcze ch*j, najgorsze były fontanny spod kół puch i autobusów, normalnie jakby mnie ktoś konkretnym prysznicem polewał :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Arek, nie wiem czy dam radę, z moim czasem? :bigrazz: Ty bedziesz juz po rybce, a ja dopiero dojadę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Arek, nie wiem czy dam radę, z moim czasem? :bigrazz: Ty bedziesz juz po rybce, a ja dopiero dojadę :) Jaaasne, już tu nie zgrywaj takiego aniołka, ja dobrze pamiętam co Ty na tym 3/4 potrafisz wyczyniać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Arek, nie wiem czy dam radę, z moim czasem? :bigrazz: Ty bedziesz juz po rybce, a ja dopiero dojadę :D Sylwia spoko przecie to nie tor :buttrock: a jak wiemy Arek po ulicach jezdzi nadzwyczaj spokoinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A Ty byś się zalogował zanim coś wyklepiesz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi