milosz-RR Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja bym nie poprawial fabryki, skoro jest tam 16" to musi byc i koniec, niejeden zoltek nad tym myslal, a problem jest tylko z dostaniem uzywanych opon ktorych sie najczesciej nie kupuje. pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 i jak tam milosz? blady juz w stajni? czy tez plany sie zmienily?widzialem na stronie www.cbr900.de sc33 z calym przodem od SC44. wiec troche tego sprzeta da sie unowoczesnić:http://www.cbr1000rr.de/bild/galerie/sc33/...ide/10_usd2.jpghttp://www.cbr1000rr.de/bild/galerie/sc33/...ide/09_usd1.jpghttp://www.cbr1000rr.de/sc33/zubehoer/komplett/01.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Przednie koło od VFR za 3, 4 stówki załatwia sprawę na wieki. http://www.cbr1000rr.de/sc28/zubehoer/distanz/distanz.htmltu jest chyba napisane ze w rocznikach 98/99 nie da sie tak latwo podmienic tego. ale ja nie znam dobrze niemieckiego wiec nie wiem do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czesc,Czy moglbym prosic te skany? Badz tak dobry. :icon_mrgreen::D[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 i ja [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kumpel ma i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygus213 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 To porównanie 900-tek jest a najnowszym FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Widze ze w kazdym temacie o bladym piszesz:P No na kolejny sezon mysle nad Gixerem 750 K6 albo K5 albo 929-954, bo kasa bedzie tylko trzeba wybrac:) PozdrPS Jak myslicie co wybrac??:icon_mrgreen: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja biorę 929 a jak kasa pozwoli to 954. idę w Hondę. naczytalem sie, popytalem ludzi i juz postanowilem.chyba ze bedzie wogole lipa z kasa to wtedy mysle o sc33'99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jechałam na tej maszynie ........... zaje****a , ma takie kopyto ze y :biggrin: mam nawet zdjęcie :D od 0-100 2,9 sek. Ma odejście to trzeba przyzać. A jeśli jesteś dobrym kierowcą to jazda na niej to sama przyjemność :) wogule na każdym motorze jazda to sama przyjemność. Ja mialam troche niewygodnie bo jechałam jako plecak taki prezent na urodziny moje marzenie jechac narazie na scigaczu i się spełniło :crossy: a jako plecak to moge powiec tak jak juz napisałam zaje****e. Toche niewygodnie a zwłaszcza, że nie mogłam kiedrowcy objąć :cool: ale generalnie chciałabym mieć ten motor ;) Pozdrawiam :biggrin::):flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Coś temat pusty?? Co chcesz wiedzieć?? Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Coś temat pusty?? Co chcesz wiedzieć?? Pozdr Pytaj, postaramy sie pomoc. :icon_twisted: Chcesz SC44 czy SC 50 bo na przełomie tego rocznika masz własnie te dwa modele... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 2002 to już SC 50 czyli 954 2000-2001 była 929. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Witam. W dniu wczorajszym wystepowaly problemy z forum. Chcialem zalozyc topic, ale cos sie zepsulo, i nie moge nawet wejsc do mojego topica, ze nie wspomne o tym ze moj post gdzies wyparowal. dlatego powtarzam topic. Po1. Chce kupic ten motocykl. Interesuje mnie model 954. Z tego co sie zorientowalem, jest to poczek produkcji tego modelu. W zwiazku z tym interesuje mnie, czy ten moto ma jakies objawy wieku dziececego? Poprostu piszcie tu swoje opinie na temat tego sprzetu. Wady, zalety. Po2. W jakim przedziale cenowym powinien sie znajdowac taki motor, w stanie bezwypadkowym i ogolnie bdb? Pytam, poniewaz widzialem modele tego rocznika w cenach od 19 000 do 25 000. 6 000 co calkiem spora roznica, a jak wszyscy wiemy okazje nie istnieja. Innaczej mowiac jaka cena (zbyt niska) powinna wzbudzic moja czujnosc w kwestji prawdziwego stanu technicznego? Po3. W czym jezdzicie na przecinakach? Zapewne wiekszosc z was w pozyczonej od krowy skorce. Zastanawiam sie jedynie, czy skorkowe wdzianko, na dalekiej trasie, podczas mocnego deszczu, poprostu nie przesiaka. Zastanawiam sie nad wdziankiem z GoreTexu. Widzialem kilka fajnych kurtek, w kroju i wygladzie bardzo podobne do kurtek skorzanych. Moze GoreTex na scigaczu to obciach?? j.gif Z gory dziekuje za wasze opinie i pomoc smile.gif P.S. Sorka za dwa takie same topic-i. Po powtorzeniu topica ten pierwszy zaczal dzialac, wiec wkleilem mojego posta rowniez tutaj :wink: Edytowane 6 Marca 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Więc, 2002 to początek modelu, niema żadnych objawów choroby wieku dziecięcego. Jeśli chodzi o ceny to te po 19 można odpuścić, szukaj w cenach wyższych i targuj się. Ogólnie ciężko dostać bladego w dobrym stanie w PL, ja szukałem dłuuuugo. Jak interesuje cię jakiś na allegro to rzuć linkami bo wiele z nich mam obeznanych. Cena od 22 tys powinna byc ok. Jeśli chodzi o ciuchy to ja kupuje skóre, a wiadomo że niejest to moto na długie trasy :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi