na koło Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 To chyba lepiej Fazer ale 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mój instruktor z prawa jazdy posiada osobiście CBR900RR. Który to rok i model to dokładnie nie wiem... Narzeka on jednak na spore spalanie tego motocykla (około 10L i lepiej). Oprócz tego nie widzi raczej wad (no i może pozycja pasażera :)). Chwali za ogromną moc i przyśpieszenie. Niedługo będe się miał nią okazje przejechać, wiem powiem coś bliżej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Szramer - opowiesz mi o tym...??wiele daje widzac po wielkosciach sprzedazy np w usa na 2gsxr-y przypada pół hondy i yamahy i promil kawasaki :wink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Myślałem nad fazerem 600 ale stwierdziłem ze jak mam wydac wieksza kaske to wolałbym pojezdzic na motorku troche dłuzej. POza tym fazer wyglądem bardzo przypomina XJtke (modele do 2001) a jesli chodzi o fazera 1000 to podoba mi sie nawet ma porownywalna moc do bladego ale jednak Hndka bardziej mi sie podoba i jest to motorek o troszke innym prowadzeniu, do tego za bladym przemawia takze duza ilosc czesci uzywanych bo tych motocykli jest naprawede duzo. Tak więc myśle że wybór już dokonałem chodzi mi tu także o porównanie go z innymi sprzetami z tej klasy, nie chce juz turystyka. Ale dzieki za rade pozdrawiam i czekam na wiecej opinii uzytkowników. Moze apiszecie cos o tymspalaniu bo pierwszy raz slysze zeby blady palił 10 litrów. :wink: :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 uzasadnienie ze sie wiecej sprzedaje moze byc spowodowane nizsza cena = nizsza jakosc uzytych materialow i co ? pozatym suzuki nie oddaja plynnie mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a tak na boku jak ktos ma jakiekolwiek informacje jak przewiezc motocykl z Polski do Irlandii to piszcie wszystkie informacje mile widziane pozdro Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Normalne spalanie Bladego to 5-6 litrów, 10 to przy ostrej jeździe. W trasie do 140 spokojnie 5 litrow. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Aha i jakie są różnice między 900 a 929 oprócz pojemności i wyglądu?? Edytowane 9 Maja 2006 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A jaka jest różnica między Pałacem na Wodzie w Łazienkach, a Pałacem Kultury i Nauki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chodziło mi o prowadzenie ciężar czy zmienili wielkość koła przedniego z 16 na 17" itp. informacje, sarkazm prosze zostawić dla siebie... Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Normalne spalanie Bladego to 5-6 litrów, 10 to przy ostrej jeździe. W trasie do 140 spokojnie 5 litrow. Pozdrawiam Adam No mój poprzedni post to była informacja zasłyszana, więc proszę się zbytnio nie sugerować. Ale z tego co z nim gadałem, to na budziku często gości "2" z przodu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Też pierwszy raz słyszę o 10 l... Wg mojej wiedzy to jest bardzo oszczędny motocykl, nawet schodzi do 4,5 litra. Kumpel miał 929 i w porównaniu z VFR, Xj, ZX6R, RF 600, CB 600, ZX9R jego motocykl palił najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 sarkazm prosze zostawić dla siebie...To zadaj konkretne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 jak pytanie mało konkretne to nbie odpowiadaj jeśli nie chcesz a jak chcesz koniecznie to napisz np. sprecyzuj pytanie :icon_twisted: pozdrówka Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveire Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 a tak na boku jak ktos ma jakiekolwiek informacje jak przewiezc motocykl z Polski do Irlandii tez nad tym glowkuje od pewnego czasu, ale wydaje mi sie ze nie ma wyjscia : autobana, prom, motorlej, prom. I uwazaj na Garde w Eire, bo jesli nie bedziesz turysta to moga skonfiskowac pojazd na polskich blachach.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi