Obell Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam mam pytanie co myslicie o tym http://www.allegro.pl/item100419394_yamaha..._motorower.html koles przez telefon powiedzial ze chce 2000zł oplaca sie?? :icon_exclaim: Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie opłaca się w ógle !!!.Za tą kase to dorwiesz LC II na motorower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 tO JEST NA MOTOROWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ale to nie lc2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) WitamWedłóg mnie sie opłaca ja bym brał :icon_exclaim: tymbardziej jeśli jest zarejestrowany na motorower...pojawia sie kolejne pytanie??czy elektryke ma wporzątku i czy ma przegląd bezterminowy??Pozdrawiam MUMA Edytowane 7 Maja 2006 przez Muma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 hmm w cenach nie Lc2 sie nie orientuję, ale przeglądając allegro i działy z dt80 już od ponad roku za 2k to jakis dezel moim zdaniem jest :icon_exclaim: Ale cóż pisze, że po remoncie niby wszystko spoko na picuś glancuś ja jakbym miał kupować najpierw bym pojechał i zobaczył ta dt :biggrin: Pozdr. Magik Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Człowieku 1986 za 2000zł? Ja dałbym 800zł :icon_exclaim: i ani grosza więcej. Za 2500zł widziałem 1994r. na motorower wiec nie ma o czym dyskutować. Edytowane 7 Maja 2006 przez Kaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Po co gościa wprowadzacie w błąd?? Przecież to jest zarąbiście nie opłacalne. Ja mam LC2 w bardzo dobrym stanie technicznych(gorzej wizualny:D) i wiele więcej pewnie nie wezme, a motor młodszy przynajmniej o 7 lat.Nie bierz tego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie oplaca się stare gowno na allegro.pl masz motorower94rok za 2400 na motorower ja sie rozgladałem 4miechy za bdb yamaha i trafiłem 95rok i jestem bardzo zadowolony :icon_exclaim: Niepolecam ci tego szajsu :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Obleśna :biggrin: Nie kupuj :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 To jest dt czyli piszemy w temacie o DT !!!!!!!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi