tra Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Jeśli tylko uda mi się wygospodarować trochę czasu postaram się podjechać i poznać parę osób osobiscie. Mam nadzieje, że nie pogonicie zółtodzioba na plastiku :clap: Pozdrawiam oby Cie nie pogonili bo jak pogonia to mnie tez co prawda nie mam plastika ale tez motocykl sportowo turystyczny! niestety nie mam butów i zanosi sie na to że do soboty ich mieć nie będę (dostawca bedzie je mial we srode rano wiec za chiny ludowe do soboty nie dojdą)więc przyjade popatrzeć jak śmigają INNI!!! pzdr Edytowane 18 Maja 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Załóż glany, opinacze, buty w góry...Cokolwiek co chroni stopę. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Bedzie tez zoltodziub na R6 :clap:. Ps. Tomek do ktorej przewidujesz imprezke? Ja mam tyrlandie do ok 14.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Tomku, do której godziny może potrwać impreza? okazuje się, że będę musiał wyjechać około 14 z Wawy - dużo mnie ominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Czy ktos z Lublina wybiera sie ? Chcial bym z kims sie zabrac to znaczy na kilka motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Tylko czy tego lotniska starczy :clap: Tyle ludzi się wybiera, że na następne Kulikowisko trzeba będzie jakiś zespół ściągnąć i sad na pole namiotowe przerobić. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ja tez!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 "na następne Kulikowisko trzeba będzie jakiś zespół ściągnąć"Dlaczego na następne???. Do Kulikowiska jest osiem dni a w siedem Pan Bóg świat stworzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Marco, to ty na którymś Kulikowisku gadałeś ze mną jak ustawiałem sobie zapłon w Uralu :icon_rolleyes:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja jeszcze nie byłem na "Kulikowisku" i widziałem tylko fotki z imprezki ale bardzo bym chciał być a tu taki pech i termin mi nie pasuje. Jadę na moto z plecaczkiem w góry na wesele do przyjaciół. Może w Borsku ??? (nie wiem jeszcze gdzie to jest) się zjawię. Widzę, że chętnych jest od groma. Ahhhh :icon_rolleyes: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) "Maro, to ty na którymś Kulikowisku gadałeś ze mną jak ustawiałem sobie zapłon w Uralu"Student to nie byłem ja, ale 27.05 będę i możemy pogadać. Edytowane 19 Maja 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Ja też przybędę i obiecane jeszcze na kursie ptasie mleczko przywiozę....zwierza na grilla również. Kamandir, a lekcje kujawiaka też będą? :) Edytowane 21 Maja 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Koleżanki i Koledzy DruzjaCo wy na to aby po Kulikowisku wybrać się na przejażdżkę i wrócić w niedzielę wieczorem już zapodaje odpowiedni wątek na przejażdżkach i tam trzeba by ewentualnie odpowiadać aby nie zaśmiecać tego wątku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Koleżanki i Koledzy DruzjaCo wy na to aby po Kulikowisku wybrać się na przejażdżkę i wrócić w niedzielę wieczorem już zapodaje odpowiedni wątek na przejażdżkach i tam trzeba by ewentualnie odpowiadać aby nie zaśmiecać tego wątku.pozdrawiamlepiej niech Tomek zalatwi nam parking bo moze okazac sie ze bedziemy wracac ZTM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Możliwe że i ja się zjawię i z przyjemnością Was poznam bo akurat bedę w Warszawie. Tylko ja dotrę to raczej koło południa bo na 10 mam umówiony przegląd w Uhma-Bike w Piasecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi