Skocz do zawartości

Kulikowisko warszawskie na Bemowie.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tylko uda mi się wygospodarować trochę czasu postaram się podjechać i poznać parę osób osobiscie. Mam nadzieje, że nie pogonicie zółtodzioba na plastiku :clap:

Pozdrawiam

oby Cie nie pogonili bo jak pogonia to mnie tez co prawda nie mam plastika ale tez motocykl sportowo turystyczny!

niestety nie mam butów i zanosi sie na to że do soboty ich mieć nie będę (dostawca bedzie je mial we srode rano wiec za chiny ludowe do soboty nie dojdą)więc przyjade popatrzeć jak śmigają INNI!!!

pzdr

Edytowane przez tra

Ja jeszcze nie byłem na "Kulikowisku" i widziałem tylko fotki z imprezki ale bardzo bym chciał być a tu taki pech i termin mi nie pasuje. Jadę na moto z plecaczkiem w góry na wesele do przyjaciół. Może w Borsku ??? (nie wiem jeszcze gdzie to jest) się zjawię. Widzę, że chętnych jest od groma. Ahhhh :icon_rolleyes:

pozdrawiam wszystkich

"Maro, to ty na którymś Kulikowisku gadałeś ze mną jak ustawiałem sobie zapłon w Uralu"

Student to nie byłem ja, ale 27.05 będę i możemy pogadać.

Edytowane przez Maro

Koleżanki i Koledzy Druzja

Co wy na to aby po Kulikowisku wybrać się na przejażdżkę i wrócić w niedzielę wieczorem już zapodaje odpowiedni wątek na przejażdżkach i tam trzeba by ewentualnie odpowiadać aby nie zaśmiecać tego wątku.

pozdrawiam

Koleżanki i Koledzy Druzja

Co wy na to aby po Kulikowisku wybrać się na przejażdżkę i wrócić w niedzielę wieczorem już zapodaje odpowiedni wątek na przejażdżkach i tam trzeba by ewentualnie odpowiadać aby nie zaśmiecać tego wątku.

pozdrawiam

lepiej niech Tomek zalatwi nam parking bo moze okazac sie ze bedziemy wracac ZTM :)