YARECK Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No wyszło na to że jednak sam będę jechał z tego Piaseczna ale myslę że spoko trafię po Waszych wskazówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Nie rozumiem pytania.kolega chyba pyta czy my wstydzilibyśmy się za niego i jego jednoślad... myślę, że im więcej osób się zjawi tym lepsza będzie zabawa. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Trzeba zachować względną kulture i bezwzględną uwagę na bezpieczeństwo swoje i innych. A czym się przyjeżdża to już mniej ważne ;). Duch się liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Trzeba zachować względną kulture i bezwzględną uwagę na bezpieczeństwo swoje i innych. A czym się przyjeżdża to już mniej ważne :bigrazz:. Duch się liczy! Ruskim czołgiem między motocykle sie pcha i jeszcze o bezpieczeństwie mówi :P :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Rozjadę Ci ten rowerek :icon_razz: :) :P :bigrazz: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_diavolo Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Byłem zimą jako pasażer bede i wiosną jak tylko nie wypali mi wyjazd do Łodzi na custom poland show. Czyli jak nie do Łodzi to na Kuligowisko na własnym moto anrescie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Rozjadę Ci ten rowerek :biggrin: :icon_razz: :D :clap: :D Przykro mi, ale żeby mnie rozjechać musiałbyś mnie dogonić, a to może ci sprawić problem :bigrazz: :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (...) na Kuligowisko (...)Dobrze że ja spokojny człowiek jestem... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dziękujemy :biggrin: :icon_razz: :D za wyrozumiałość POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 posluchajcie.... bo ja, znaczy my dopiero zaczynamy zabawe z motorkami.... A że odpowiedzialni z nas ludzie to jezdzimy na 50ccm:), ale nie skuterach.... straszne by bylo bydlo jak bysmy przyjechali?Wpadajcie śmiało, "50" pojawiały się już na poprzednich edycjach - piszący te słowa na ostatnie, zimowe Kulikowisko również przyturlał się na maszynie o zbliżonej pojemności. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 LadyShadow jutro niestety pracuje - w niektorych instytucjach odpracowuja w te sobote 3 maja. Ja jesli sciagne moto z Piastowa to moze wskocze na chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 nie bede obecny :biggrin: zmusily mnie okolicznosci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ej przeleciałem pobieżnie cały wątek i nie znalazłem info o której zaczynamy to szkolenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Od 10.00 będę na lotnisku. Zatem zapraszam na 10.00.Kamandir Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Nie wiem czemu, lecz nie widzę przy pierwszym swoim poście opcji edytuj, więc nie przerobię tytułu tematu. Termin imprezy: 27 maja, godzina 10.00.Miejsce: plac manewrowy ProMotor'a na lotnisku Bemowo.Mapka z dojazdem jest na stronie: www.pro-motor.plTO JEST TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi