Igor Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Szczerze odradzam taka trasę. Chociaż to sobota rano i korków nie powinno być ale skrzyżowanie przy Galerii Mokotów to syf nie mówiąc o Łopuszańskiej i dalszej drodze. Na dodatek co chwilę światła. Ja proponuję Al. NIepodległości do trasy Łazienkowskiej -> Dw. Zachodni -> Trasa Toruńska (fajne winkielki) -> wjazd w lewo na Powązkowską i prościutko do Powstańców Śląskich i jesteś z drugiej strony skrzyżowania przy Carrefour. Trochę dłuższa trasa ale moim zdaniem przyjemniejsza. Dobrze wymyślone :D Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 nikogo nie ma z Lublina ani okolic ? Do Wawy dojade ale potem ? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 nikogo nie ma z Lublina ani okolic ? Do Wawy dojade ale potem ? nie mam pojeciaJest jeden Kolega z Lublina, flancowany warszawiak, czyli maciejdubis.Myślę że się nie obrazi za zdemaskowanie...Wal do niego. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja będę jechać z Sulejówka - to jest na Twojej trasie z Lublina, więc jak się zmówimy np. w Zakręcie na stacji BP ( to jest w miejscu, gdzie z trasy z Lublina skręcisz w lewo na Wwę) to możemy pojechać dalej razem. Dogadamy tylko godzinę. pzdr Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzisiaj wieczorem powiedzmy, ze bede wiedzial jak jechac GPSa wujas ma, cudowna rzecz. Jest jeden Kolega z Lublina, flancowany warszawiak, czyli maciejdubis.Myślę że się nie obrazi za zdemaskowanie...Wal do niego. dzieki ! postaram sie skontatkowac Ja będę jechać z Sulejówka - to jest na Twojej trasie z Lublina, więc jak się zmówimy np. w Zakręcie na stacji BP ( to jest w miejscu, gdzie z trasy z Lublina skręcisz w lewo na Wwę) to możemy pojechać dalej razem. Dogadamy tylko godzinę.Ja jestem z Pulaw. Tobie chodzi chyba o Kurow gdzie skrecajac w lewo jade na Wawe a w prawo na Lublin. Ja w Zyzynie bede czekac na trasie, bede na zielono ubrany w kamizele to poznacie mnie napewno. Jeszcze dogadamy sie co do pkt spotkania. Ja tylko rzuce okiem na mape i powiem co i jak. Do wieczora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 najprostsza trasa z Piaseczna? lecisz traska na gdańsk na wysokosci ostatniego mostu wbijasz sie na trase toruńską - kierunek bielanytrasa przelatujesz pod pięcioma kładkami, po piatej odbijasz w prawo (broniewskiego/Pozwązki) skrzyzowenie z Broniewskiego śmigasz prosto, potem lekko pod górke na światłach w prawo i do samego końca na światłach lewo i juz prawie jesteś mijasz Kerfura po lewej i na światłach w prawo, a potem to juz tylko hard enduro i przeprawowa droga na placyk ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 YARECK ja też bee jechał z Piaseczna tzn z pod Piaseczna ale moge podjechac do Ciebie do salonu gdzie robisz przeglada i śmigniemy spokojnie we dwóch. napisz do mnie na pw i podaj nr kom do ciebie zadzownie i sie umowimy na sobote pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzisiaj wieczorem powiedzmy, ze bede wiedzial jak jechac GPSa wujas ma, cudowna rzecz.dzieki ! postaram sie skontatkowacJa jestem z Pulaw. Tobie chodzi chyba o Kurow gdzie skrecajac w lewo jade na Wawe a w prawo na Lublin. Ja w Zyzynie bede czekac na trasie, bede na zielono ubrany w kamizele to poznacie mnie napewno. Jeszcze dogadamy sie co do pkt spotkania. Ja tylko rzuce okiem na mape i powiem co i jak. Do wieczora !he he he kolezance chodzi o miejscowosc Zakręt, znajduje się ona w miejscu, w którym jadąc od strony Lublina przez Garwolin do Wawy skrecasz na światłach w lewo i wjezdzasz juz do aglomeracji warszawskiej (mozesz w tym miejscu skrecic w lewo na Wawe lub w prawo Terespol/Siedlce/Białą Podlaską).Takze nie czekaj w Zyzynie bo sie nie doczekasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) nikogo nie ma z Lublina ani okolic ?najprawdopodobniej bede sie wybieral, moge Cie odprowadzic do skretu na Wiazowna i/lub w strone "do" rowniez sie jakos umowic (chociaz bardziej mi pasuje rozwidlenie Terespol/Lublin - czyli to samo miejsce co proponuje Oleska) Edytowane 24 Maja 2006 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 he he he kolezance chodzi o miejscowosc Zakręt, znajduje się ona w miejscu, w którym jadąc od strony Lublina przez Garwolin do Wawy skrecasz na światłach w lewo i wjezdzasz juz do aglomeracji warszawskiej (mozesz w tym miejscu skrecic w lewo na Wawe lub w prawo Terespol/Siedlce/Białą Podlaską).Takze nie czekaj w Zyzynie bo sie nie doczekasz :bigrazz: Dokładnie o tym Zakręcie mówiłam ;) Więc sprawdź na mapie gdzie to jest i tam mogę cię zgarnąć i eskortować na Kulikowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Kurcze, a ja w piątek dopiero po motocykl jadę ;) Chciał bym wpaść i taką ważną personę na forum jak Tomek :bigrazz: poznać osobiście, a tu nie da rady :P Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Dzięki za rady; zabiore się z tra wiec w zasadzie problem z głowy. Do zobaczenia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam,polecam odwiedzić stronę: http://www.de.map24.com - wersja w języku niemieckimhttp://www.uk.map24.com - wersja w języku angielskim (domyślnie odległości w milach) Na tych stronach można sobie zaplanować trasę z miejscowości A do miejscowości B z dokładnością do wybranej ulicy, również można sobie wydrukować mapkę z opisami itp. Polecam.Życzę wszystkim udanej imprezy - mnie nie będzie bo jak zwykle muszę wyjechać jak jest Kulikowisko ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Opracuje dwie trasy ktorymi moge jechac i podam je tutaj. Jedna napewno idzie przez Ryki, Garwolin a druga przez Deblin i tam jedzie sie Nadwislanska. Wjezdzajac do Wawy ktos juz musi mnie eskortowac.Jak bedzie pewne, ze jade to napewno sie dogadamy. W piatek wieczorem dam ostateczne slowo. Pozdro Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Waldi, jak bedziesz lecial nadwislanka (801), to moge Cie przejac juz w wafce na stacji BP tuz za mostem siekierkowskim (taki duzy z dwoma pylonami i czeronymi linami :P )... jakby co odezwij sie na PW... ...aha... i jeszcze jedna sprawa... w celach marketingowych :P zamieszczam tu link do pewnego tematu, jednakze mocno zwiazanego z kulikowiskiem... :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/Przejazdzka-...705-t47327.html...moze ktos jeszcze sie skusi... ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi