Adam M. Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Marcincbr600, jesli pod deklem impulsatora jest olej to znaczy ze simmer na wale puszcza, tam oleju nie powinno byc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Marcincbr600, jesli pod deklem impulsatora jest olej to znaczy ze simmer na wale puszcza, tam oleju nie powinno byc. Adam M. Oj nie. Tam jest połączenie ze skrzynią korbową, po tej stronie jest również napęd rozrządu. A znaki dla impulsatora są dokręcona do dolnego kułka rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Według serwisówki do zalania suchego silnika potrzeba 4,7 l oleju . W czasie zwykłej wymiany z filtrem 3,5 l a bez wymiany filtra 3,3 l Teraz pytanie ile oleju zostało w kanałach olejowych w głowicy Edytowane 8 Maja 2006 przez Dariusz L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cholera, no to znowu mam dylemat - kupowac ten olej, czy nie :) Oprócz Miski, zlałem go tylko z chłodnicy... no nic, chwilowo i tak nie mam czasu jechać do Kościerzyny składać sprzęta, więc przez najbliższe kilka dni mam czas się zastanowić - a moze ktoś robił podobny remont i wie, czy 4 litry wystarczą? Dzisiaj w firmie dorabioającej uszczelki kupiłem za 6 zeta arkusz klingierytu,teraz pozostało tylko obrysować starą uszczelkę i powycinać ładnie :wink: No i musze dorwać jeszcze gdzieś coś do przyklejenia jej, ale za to się wezmę jutro. Potem poskładam michę i w przyszłym tygodniu mam nadzieję skompletuję już wszystko na motocyklu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi