d8-vid Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 to zalezy gdzie zdajesz egzamin :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jeżdzi się na tym i na tym... I jeszcze na tamtym ;)A dokładniej, to w Dąbrowie jeden z ośrodków prowadzi kurs na CB250, a drugi (tam gdzie ja chodze) na GN250. W Częstochowie spotkałem natomiast jeszcze Yamahe TW..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ta honda to raczej z tej nowszej serii, a zapytam się na następnej jeźszie, tylko to dopiero 4 lipca, bo instruktor jedzie na wczasy, a w tej szkółce to tylko on prowadzi jazdy na moto, na szczęście jazdy na katamaran mam z kimś innym przez ten czas. Pozdrawiam, ps.tak się zastanawiam ile ta honda cb ma mocy i ile poleci.Moze ktoś wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Hehe 2 dni temu też się zapisałem. A+B . Legalna jezda bez przypałów coraz bliżej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 to gratuluję, ja jestem po 1 godzinie jazdy na moto i 2 katamaranem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak dobrze pójdzie to i ja w następnym tygodniu się zapisze na kat. A+B :wink:I z tego co słyszałem na kat. B płaci sie 900 za kurs, a na A 600-700, mniej więcej [ ? ] Więc chyba tak drogo nie jest? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 to zalezy gdzie...bo np w Bydgoszczy za kategorie A 800 zł +40zł lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Cena jest uzależniona od sprzętów, wygód i miejsca na mapie :wink: Ja w Warszawie zapłaciłem 1100zł za kat. B i 1000 za kat A. Czyli łącznie 2100zł plus lekarz (bez stresowy) 60zł.I jestem zadowolony bo wszystko zdałem za pierwszym razem (więc nie ładowałem kasy w WORD). Moim zdaniem lepiej jest zapłacić za lepszy kurs niż później chodzić parę razy na egzamin (tracić pieniądze i nerwy). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Moim zdaniem lepiej jest zapłacić za lepszy kurs niż później chodzić parę razy na egzamin (tracić pieniądze i nerwy). Droższy kurs, lepszy kurs ? Oj chyba sie nie zgodzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Droższy kurs, lepszy kurs ? Oj chyba sie nie zgodzę ...Podam taki mały przykład kurs za 700zł na sprzęcie o nazwie WSK, czy kurs za 1000zł na sprzęcie HONDA CBF250 (taki jaki jest na egzaminie)[Warszawa]. Chyba że u Ciebie zdaje się na Wiejskim Sprzęcie Kaskaderskim. Następny przykład wolisz sobie pojeździć po mieście z instruktorem w roli pasażera, czy z kolesiem w puszcze który wlecze się za tobą i pieprzy głupoty przez słuchawkę. No i jeszcze jeden przykład do przekonania wolisz jak instruktor zostawia Cię na placu i idzie sobie pogadać zamiast wyłapywać twoje błędy które popełniasz. Ja akurat nie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 pojeździć po mieście z instruktorem w roli pasażeraJasne Czarny, jak Cię źle przygotuje , to na pierwszej krzyżówce sam będzie miał pełne majty. Myślę, że takie szkoły jak Pro Motor / bo o niej chyba piszesz/ to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Pro Motor może być tu dobrym przykładem. Może i rzadkość nie bądźmy bardzo wymagani ale jak nieraz widzę że kursant jedzie motocyklem a drugi kursant z instruktorem w samochodzie (to mi żal du*e ściska) że są takie szkoły. /szkoda gadać/ POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja wczoraj rozpocząłem kurs na A. B mam już od 15 miesięcy, a dopiero teraz przekonałem mamę do motocykla (2 lata wysiłku) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neit Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja zapisalam sie wczoraj na kurs kat A, taka przyjemnosc kosztowala mnie 800 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a ja mam już skonczoną teorię, teraz tylko jazdy :-) Ale kolejna dopiero za tydzień, bo instruktor pojechał na wczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi