rob_rocki Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 W kolejny weekend (20-21maja) będe prawdopodobnie na Jurze na moto (o ile będzie pogoda), całkiem niedaleko zamku Smoleń (w Złożeńcu lub jak kto woli "Złoczyńcu" :D). Jeśli będziecie jeździć to na jakąś traske bym sie chętnie przyłączył. Pozdr.Rob Ps.JaroGS - umawialiśmy sie w ub. roku na jakąś przejażdżkę. Może się uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 W kolejny weekend (20-21maja) będe prawdopodobnie na Jurze na moto (o ile będzie pogoda), całkiem niedaleko zamku Smoleń (w Złożeńcu lub jak kto woli "Złoczyńcu" ;)). Jeśli będziecie jeździć to na jakąś traske bym sie chętnie przyłączył. Pozdr.Rob Ps.JaroGS - umawialiśmy sie w ub. roku na jakąś przejażdżkę. Może się uda :eek:Witam kolegę!Wróciłeś na'' stare śmieci'' ale na nowym moto.Gratulacje!Myślę że znajdę chwilę i pośmigam gdzieś po okolicy,chętnie z nowymi znajomymi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witajcie, Może każdy wpisze termin small meetingu który mu najbardziej odpowiada ? Tak by było najkorzystniej :icon_razz: W moim przypadku 20 lub 21 maj Wydaje mi się że jako miejsce docelowe spotkania moglibyśmy wybrać Złoty Potok :clap: Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Hello! Mi pasi 20-ty oraz 21-szy maj :icon_razz: Jak dla mnie Złoty Potok jest OK :clap: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ok!A co w ten weekend?Nie ma chętnych?Może niedziela,około godziny 10,przy bunkrze na Pustyni Błędowskiej,a potem się pomysli?Pogoda ma by znośna... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Mi bardziej pasuje 20 maja przynajmniej na razie. W czwartek będę wiedział na 100%, więc się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Cos nie widzę chetnych na weekend na Jurze.....Podtrzymuję swoja propozycję,sobota około 14 przy bunkrze,niestety pracuje,dlatego będę wolny dopiero około 14...A potem czysta improwizacja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cos nie widzę chetnych na weekend na Jurze.....Podtrzymuję swoja propozycję,sobota około 14 przy bunkrze,niestety pracuje,dlatego będę wolny dopiero około 14...A potem czysta improwizacja :biggrin:Niestety nie wychylałem się zabardzo w tym temacie ponieważ silnik w moim moto zaczął wydawać dziwne, niepokojące dźwięki … :D Wczoraj oddałem maszynkę do roboty – sądzę że w następny weekend będę mógł gdzieś śmignąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cóz,panowie,ogólnie myslę że daliscie ''ciała''.......... ;) Okolice są piekne,wiem że nieraz brak czasu,ale kiedyś bedzie za pózno,trzeba łapac kazda chwile...Ja posmigałem ze starymi kolegami. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cóz,panowie,ogólnie myslę że daliscie ''ciała''.......... :biggrin: Okolice są piekne,wiem że nieraz brak czasu,ale kiedyś bedzie za pózno,trzeba łapac kazda chwile...Ja posmigałem ze starymi kolegami. :biggrin: PozdrawiamJak sprzęt wróci od "lekarza" niezamierzam siedzieć w domu :biggrin: - z obecnym stanem silniczka niepojeździł bym dużo - byłby tylko kłopot ;) Niewiem jak tam reszta ale ja mam wytłumaczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Odebrałem motocykl z serwisu - śmiga zadowalająco :buttrock: Dajcie znać czy będzie ktoś chętny do wypadu na Jure ! - w sumie sezon już w pełni :banghead: Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Odebrałem motocykl z serwisu - śmiga zadowalająco :) Dajcie znać czy będzie ktoś chętny do wypadu na Jure ! - w sumie sezon już w pełni :) Pozdr,Witam kolegów.Jutro smigam po Jurze i okolicach,koledzy z Africa Twin zorganizowali taki mały rajd....Tylko nie wiem czy dam rade na moim klocu.Nastepny weekend zapewne też będę smigał,moze wtedy w koncu dojdzie bliskiego spotkania III stopnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam kolegów.Jutro smigam po Jurze i okolicach,koledzy z Africa Twin zorganizowali taki mały rajd....Tylko nie wiem czy dam rade na moim klocu.Nastepny weekend zapewne też będę smigał,moze wtedy w koncu dojdzie bliskiego spotkania III stopnia... Mówisz o piątku czy o sobocie ? / Ja w sobotę chętnie bym się gdzieś wstrzelił Mam nadzieje że nie będzie padać - niestety opony mam jedynie na szuter nie błotsko :) Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sting Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja w sobotę chętnie bym się gdzieś wstrzelił Ja też - po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tez moge 2-3 godz po poludniu posmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi