TIJO Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 kierowcy grozi tylko 12 lat.... ja pier^#@$@ przecież to jest nic w porównaniu co on zrobił :icon_mrgreen: Ah Polskie prawo :bigrazz: :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 12 lat to jest nic? człowieku to jest prawie całe Twoje życie. Tylko że napewno tyle nie dostanie bo dostanie 2lata w zawieszeniu na 4 z możliwością składania apelacji i wyjdzie po pół roku i to dopiero bedzie tragedia. Oby dostał te 12lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Za zabójstwo powinien dostać przynajmniej 25lat !! Według mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) heh 12 lat??? w wielkie brytani za łapówke odrazu dostajesz 10 latek. --- [*] --- Edytowane 2 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Jak by dostał te 12 lat to by było jeszcze dobrze, pewnie mu tylko prawko zabiorą na pół roku i dostanie coś w zawiasach... aha i jeszcze 500zł mandatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Wyrazy współczucia dla rodziny. jestem za kara smierci dla takich sk*******ynow [*][*][*] Edytowane 2 Maja 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Wyrazy współczucia dla Rodziny i Znajomych ... brak słów.... Edytowane 2 Maja 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ja pier***!!! To Audi prowadził jakiś 18nastolatek, a pasażer był niewiele starszy :icon_mrgreen: Gnojom powinni jaja uciąć, żeby nie mogli sie rozmnożyć :bigrazz: :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Mam nadzieje ze gdziekolwiek jest jest mu lepiej... A tych osobnikow (bo ludźmi ich nazwac nie mozna) powinni ukarac. Co to jest 12 lat za zabójstwo?I mam nadzieje ze będzie on (kierowca) do końca życia przezywal rzeczy gorsze od smierci. Edytowane 2 Maja 2006 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Życie jest piękne Tak bardzo żyć chciałemBóg chciał inaczej Umrzeć musiałem.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wyrazy współczucia ziomm.Tych H*ji bym pozabiłam sam własnymi rekoma az niemoge uwiezyc ze to sie stało [*][*][*][*][*][*][*][*][*] Znicze dla PIOTRA niech spoczywa w pokojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Nie znałem Jego, ale po przeczytaniu pierwszego posta poczułem się po prostu chu... W końcu był jednym z nas. Człowiek robi to co lubi najbardziej i po prostu ginie przez po*eb.. w blachosmrodzie :/:/:/Wyrazy współczucia dla najbliższych. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wyraz współczucia dla rodziców i całej rodzinny pogrążonej w wielkim żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) To ile w końcu miał lat, bo fachowa telewizja już mówi różnie?Przy okzaji dlaczego ten temat jest tylko w enduro...? Edytowane 2 Maja 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi